FF Sanal Survivor 5. Sezon 14. Eleme

Kim elensin? (Sadece yarışmacılar oy kullanabilir)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Her gün kontrol edeceksin. Oyunların belli olduğu saatler belli bittiği saatler belli.

En kötü ihtimal iki günde bir yeni oyun geliyor.

Her gün kontrol edeceksin. Oyunların belli olduğu saatler belli, bittiği saatler belli.

En kötü ihtimal iki günde bir yeni oyun geliyor.
Ne belli yahu ben sabah 4:30'da kayıt yaptırmak için yola çıktım 01:30'da geldim baktım oylamaya kalmışsım iki gündür buradayız ne zaman oyun olacağı belli değil . Sistemli ve saatli olması lazım .
@EveN sana soran olmadı .

Tamam bir gün boyunca hiç kontrol etmemişsin? Zaten kontrol etsen de kaçıracakmışsın 1 gün olmadığın için.

Bana sormadığın için yatağa kapanıp ağlıyorum şu an.

OzaN post: 1441326' Alıntı:

Tamam bir gün boyunca hiç kontrol etmemişsin? Zaten kontrol etsen de kaçıracakmışsın 1 gün olmadığın için.

Kontrol etmemişsin diyorsunda neyini kontrol edecem oyun açıklandığı zaman oynuyordum belli bir dakika ama ne zaman geleceği belli olmuyor ki .
@EveN ciddi misin ?

AlemTo post: 1441351' Alıntı:

Kontrol etmemişsin diyorsunda neyini kontrol edecem oyun açıklandığı zaman oynuyordum belli bir dakika ama ne zaman geleceği belli olmuyor ki .
@EveN ciddi misin ?

Belli olduğu saatler belli. Her gece 10-1 arası. Bir gün gelmemişse ikinci gün kesin gelir.

İşi garantiye almak için sabah saatlerinde bakabilirsin.

OzaN post: 1441357' Alıntı:

Belli olduğu saatler belli. Her gece 10-1 arası. Bir gün gelmemişse ikinci gün kesin gelir.

İşi garantiye almak için sabah saatlerinde bakabilirsin.

Neyse admin sistemli olmuyor sen ne kadar saatler belli desende.Bundan sonrada bakmama gerek kalmadı .

yine adaletsiz bi şekilde elendi adam survivorda şu oyunlarda alemto yu geçebilecek bi adam yok ama adam hep böyle eleniyo yazıklar olsun
geçen senelerde de hep finale çıkıyodu banlanıyodu

AlemTo post: 1441359' Alıntı:

Neyse admin sistemli olmuyor sen ne kadar saatler belli desende.Bundan sonrada bakmama gerek kalmadı .

Saatler belli demiyorum. Zaman dilimi belli. İlk oyundan itibaren bak her oyun gece saatlerinde belli olmuş. Genellikle her gün ama bazen çıkan aksiliklerden dolayı iki günde bir olmuş. Sen her gün oyun olacakmış gibi takip edeceksin diğer herkes gibi.

takas post: 1441362' Alıntı:
yine adaletsiz bi şekilde elendi adam survivorda şu oyunlarda alemto yu geçebilecek bi adam yok ama adam hep böyle eleniyo yazıklar olsun
geçen senelerde de hep finale çıkıyodu banlanıyodu

Geçebilecek bir tane kişi olmasaydı dokunulmaz olurdu ve oynamasa da elenmezdi zaten. Elenmesi önceki yıllarda da kendi hatasıydı bu yıl da kendi hatası.

Son düzenleme:
Admin anlatamıyorum galiba 04:30 gibi yola çıkıyorum (sabah ) gece 01:30 gibi geliyorum ki bi bakıyorum elenmeye kalmışsım .Olmuyan yerde nasıl takip edecem .Siz saati tam söyleseniz bende derdim ki bak admin ben yola çıkacam böylede şöylede senden ricada bulunurdum benimde oynama fırsatım olurdu .

Moderatörün son düzenlenenleri:
her oyun 1.olacak diye bişey yok ama genele bakınca geçecek adam yok
adam 1 gün kayıt yapmaya gidip geliyo bi bakıyo elenmiş saçmalığın daniskası kendi hatası falan değildi katılmıyorum

- - - Ekleme - - -

oyunun saati falan hiçbişeyi belli değil adam her an burda oyunu bekleyemez ya işi gücü var ona göre söyleyin ayarlasın o da haksızlık değil de ne

Sabah baksaydın görürdün o zaman ne yapabilirim. 1 gün yokmuşsun işte...

takas post: 1441374' Alıntı:
her oyun 1.olacak diye bişey yok ama genele bakınca geçecek adam yok
adam 1 gün kayıt yapmaya gidip geliyo bi bakıyo elenmiş saçmalığın daniskası kendi hatası falan değildi katılmıyorum

Ne yapsaydık AlemTo kayıt yaptıracak diye 1 gün ara mı verelim?

Özet bu olasa gerek .

- - - Ekleme - - -

2 gün senin için ara veriyorduk yanlış hatırlamıyorsam oyun ne zaman? cevap : admin yok 😉.Bu cevapları çok gördüm ve ayrıca sabah nesine bakacam dur bi yola çıkmadan önce bi ff'ye girem ne var ne yok diye mi bakacam .

OzaN post: 1441379' Alıntı:

gerekirse evet ara verin çok mu zor 1 gün ara vermek
adam diyo ki oyunun saati belli değil bişey belli değil eğer saati belli olmuş olsa mesela senden ricada bulunurdu örnek veriyorum oyun 8 de mi başlıyo onu 12 yapabilirdin vs.

- - - Ekleme - - -

bir kez şu adam hakkıyla elense gam yemicem vallahi

Herkes için 1 gün ara verelim o zaman 2 ayda bitsin.

Bu durum önceden haber verilmiş olsa belki o gece birkaç saat erken oyunu açıp, ertesi gün bir saat kadar da geç bitirebilirdim ama daha fazlasının yapılması mümkün değil.

Hiçbir şey söylemeyerek kendisi riski almış. Akşam 23.14'te açılmış oyun. Yani gece 1'de falan aniden açılması da söz konusu değil. Üstelik bu oyundan önceki iki oyun da dokunulmazlık kazandıran oyunlarmış. O iki oyundan birini kazansa devam ediyor olurmuş.

- - - Ekleme - - -

Sabah değil gece baksaydın o zaman. Bakmadığın için seni suçlayan yok ama bakmıyorsan elenmeyi göze alacaksın.

Benim oyun bulamadığım durumlarda ara tabii ki verilecek. Bu sene sık sık bir gün ara verilmek zorunda kaldı ama oyun konusunda zor bir sezon oldu çünkü geçen yılki oyunlar çöp durumuna döndü hile sonrası ve yeni oyun bulmak çok zor. Gelecek sezon inşallah böyle bir sorunumuz olmayacak çünkü yeteri kadar oyun arşivlenmeye başladı.

Her gün oyun bulmak zor Ozan'ı da anlayın istese bir sürü oyun bulabilir fakat geçen sezon ki hile dedikoduları yüzünden oyunları ince eleyip seçiyor.

Yahu yatacam uyucam sabah 04:00'te kalkacam yolculuk için .Oyun açıklanmasını 24 saat beklicek halim bir tek forumda takılmıyorum ben .Belli saat olsadı ben o gün sana mesaj atardım anlatmak istediğimde o zaten .

- - - Ekleme - - -

Her gün oyun bulmak zor Ozan'ı da anlayın istese bir sürü oyun bulabilir fakat geçen sezon ki hile dedikoduları yüzünden oyunları ince eleyip seçiyor.

Bu mesajın altına bir mesaj yazdın ....

Ayrıca her gün oyun olabilir Alemto'nun haberi olsaydı oyun olduğundan ne yapacaktı kayıt işlemine mi gitmeyecekti?

oyun süresi uzardı 23:14'te gecenin sessizliğinde olmazdı sabah: 10'da açıklanırdı oyun

Yahu yatacam uyucam sabah 04:00'te kalkacam yolculuk için .Oyun açıklanmasını 24 saat beklicek halim bir tek forumda takılmıyorum ben .Belli saat olsadı ben o gün sana mesaj atardım anlatmak istediğimde o zaten .

Duyan da bazen 5 günde bir, bazen 3 günde bir oyun oluyor. Bazen 17'de belli oluyor bazen 11'de sanacak. Önceki oyunlara bakarsan %50 ihtimalle hiç ara olmamıştır, %40 ihtimalle bir gün ara olmuştur, %10 ihtimalle aksilik çıkmıştır iki gün ara olmuştur.

Sen bir oyun süresi boyunca bir yere gidiyorsan her ihtimali alıp haber verecektin. Vermezsen riski almışsın demektir.

Admin bir kerede haklısın de sende biliyorsun benim haklı olduğumu .Net saati varda biz mi bilmiyoruz? 2 gündür beklediğimiz günleri hatırlatma bana .Soru: Oyun ne zaman cevap :admin gelmedi . Neyse uzatmaya gerek yok hatanı kabüllen miyorsun malesef..