FF Sanal Survivor 5. Sezon 10. Eleme - Kırmızı Takım

Kim elensin? (Sadece kırmızı takımdakiler oy kullanabilir.)

• EveN

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Sadece kırmızı takımdakiler oy kullanabilir.

Son oylama saati: 00.30

Takımın geleceği için doğru ismin seçileceğini düşünüyorum.

Oyumu Ozan'a kullandım bana lütfen bozulmasın Ozan oyunlara önem veremiyor stajı nedeni ile.

Zaten 4 kişi kaldınız biriniz daha elenirsiniz iki gün içinde sonra team off. Bence mantıksız karar verdiniz EveN güçlü rakip size.

Zaten 4 kişi kaldınız biriniz daha elenirsiniz iki gün içinde sonra team off. Bence mantıksız karar verdiniz EveN güçlü rakip size.
Mavi takım ağlıyordu başlarken zayıfız diye.

Başını iyi getirdik ama sonu iyi gelmedi takımımızın, gundix123'ü sen yarattın takımımıza tepki olarak.

OzaN post: 1429357' Alıntı:

Hiç kulis yok ki ne biçim Survivor bu.

Ozan bence elenmenin nedenini bize yükleyeceğine kendine bi sor oyunlara önem vermedin. Gundix'i sen yarattın takımını zarara uğrattın.

Ban gelir mi acaba. :ssss

Sen gundix'i olay çok kolay falan diyip gaza getirirken iyiydi. O oyunda @denizz19 elenmeseydi kırmızı takım bitmemişti.

Sen gundix'i olay çok kolay falan diyip gaza getirirken iyiydi. O oyunda @denizz19 elenmeseydi kırmızı takım bitmemişti.

Şuçlu ben miyim şimdi?

En en başta @gundix123 illa oyuna gelmesi için zorlayan sen suçlu olan ben ne güzel Dünya.

Orada çok emek verdim ama Gundix forumda olmadığım sürede ele geçirdiği liderliği ve Deniz elendi.

@darksaal adada kavga çıktı.

Son düzenleme:

İyi iyi kavga prim yapar.

Yalnız elenmiş yarışmacıyla yapılması mantıksız gibi.

Biz suçsuzuz amirim.
Yeminle kuliste falan konuşmuyoruz.
@OzaN

Akşamdan akşama bir duble rakı ile balık yiyoruz. Survivor değil kızlar hakkında konuşuyoruz. Çok mu amirim?
@mrt-06