FF Sanal Survivor 5. Sezon 10. Eleme - Kırmızı Takım

Kim elensin? (Sadece kırmızı takımdakiler oy kullanabilir.)

• EveN

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Sadece kırmızı takımdakiler oy kullanabilir.

Son oylama saati: 00.30

Oyumu Ozan'a kullandım bana lütfen bozulmasın Ozan oyunlara önem veremiyor stajı nedeni ile.

Zaten 4 kişi kaldınız biriniz daha elenirsiniz iki gün içinde sonra team off. Bence mantıksız karar verdiniz EveN güçlü rakip size. :D
Mavi takım ağlıyordu başlarken zayıfız diye. :D

Başını iyi getirdik ama sonu iyi gelmedi takımımızın, gundix123'ü sen yarattın takımımıza tepki olarak. :D

OzaN post: 1429357' Alıntı:
Zaten 4 kişi kaldınız biriniz daha elenirsiniz iki gün içinde sonra team off. Bence mantıksız karar verdiniz EveN güçlü rakip size. :D

Hiç kulis yok ki ne biçim Survivor bu. :D

Ozan bence elenmenin nedenini bize yükleyeceğine kendine bi sor oyunlara önem vermedin. Gundix'i sen yarattın takımını zarara uğrattın. :F

Ban gelir mi acaba. :ssss

Sen gundix'i olay çok kolay falan diyip gaza getirirken iyiydi. O oyunda @denizz19 elenmeseydi kırmızı takım bitmemişti. :D

Sen gundix'i olay çok kolay falan diyip gaza getirirken iyiydi. O oyunda @denizz19 elenmeseydi kırmızı takım bitmemişti. :D

Şuçlu ben miyim şimdi? :T:

En en başta @gundix123 illa oyuna gelmesi için zorlayan sen suçlu olan ben ne güzel Dünya. :D

Orada çok emek verdim ama Gundix forumda olmadığım sürede ele geçirdiği liderliği ve Deniz elendi. :D

@darksaal adada kavga çıktı. :D :D

Son düzenleme:
mrt-06 post: 1429951' Alıntı:
Şuçlu ben miyim şimdi? :T:

En en başta @gundix123 illa oyuna gelmesi için zorlayan sen suçlu olan ben ne güzel Dünya. :D

Orada çok emek verdim ama senin yarattığın Gundix forumda olmadığım sürede ele geçirdiği liderliği ve Deniz elendi. :D

@darksaal adada kavga çıktı. :D :D

İyi iyi kavga prim yapar. :D

Yalnız elenmiş yarışmacıyla yapılması mantıksız gibi. :D

Biz suçsuzuz amirim. :D Yeminle kuliste falan konuşmuyoruz. :D @OzaN

Akşamdan akşama bir duble rakı ile balık yiyoruz. Survivor değil kızlar hakkında konuşuyoruz. Çok mu amirim? :D @mrt-06 :D