FF Sanal Survivor | 3. Sezon | 19. Eleme

Survivor'a Kim Veda Etsin ? (Sadece Yarışmada Kalanlar Oy Kullanabilir!)

• çocuklarduymasın

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
O Olmuş Olabilir Ama Senin kisi daha kötü.Sen Hile yaptın ve Allahın Üzerine yemin ettin hile yapmadım diye:)

- - - Ekleme - - -

İnşallah kazanırız Aga:)
Haklı olduğum için yemin ettim. Eğer hile yapsaydım o videoyu mecbur olmadığım halde çekmezdim. Eğer cesaretin varsa aç o oyunu oyna videoya çek sonra izle. Bak bakalım seninki nasıl çıkacak? Tıpkı benim oyunumla aynı olacak. Çünki, görüntü kalitesi düşük

- - - Ekleme - - -

Evet Be Ne Güzel Sevinmiştik :D
Şimdide ben seviniyorum. Son gülen iyi gülermiş

Hile yapmadı mı? Gitar çalıyorum diyip de herkesi kandıran kimdi acaba? Güldürme beni.

kim hile yaptı biraz şu aklını çalıştır! o oyunda sen hile yapmaktan beter oldun .Gitar çalııyorum deyip hile mi yaptım kafandan yine yorum atmaya devam ediyorsun o konuyu Kaan955 çıkardı altındaki mesajımda dalga geçtiğim apaçık mesajım var başlıyacağım artık gitara.Sen değil misin kendi ellerimle yemin ediyorum hile yapmadan bu skoru yaptım deyip gün geçtikten sonra beni yanına çekmek için bana vidio gönderen ve o vidioda apaçık hile yaptığın açık ve net olan sen değil misin?

- - - Ekleme - - -

Haklı olduğum için yemin ettim. Eğer hile yapsaydım o videoyu mecbur olmadığım halde çekmezdim. Eğer cesaretin varsa aç o oyunu oyna videoya çek sonra izle. Bak bakalım seninki nasıl çıkacak? Tıpkı benim oyunumla aynı olacak. Çünki, görüntü kalitesi düşük

- - - Ekleme - - -

Şimdide ben seviniyorum. Son gülen iyi gülermiş

Görüntü kalitesi düşükmüş görüntüde vidioda sorun yok açık ve net çekmiş:D İşte alttaki görüntüde RevaN'ın kendi, tuzağına düştüğü vidiosu

Moderatörün son düzenlenenleri:
kim hile yaptı biraz şu aklını çalıştır! o oyunda sen hile yapmaktan beter oldun .Gitar çalııyorum deyip hile mi yaptım kafandan yine yorum atmaya devam ediyorsun o konuyu Kaan955 çıkardı altındaki mesajımda dalga geçtiğim apaçık mesajım var başlıyacağım artık gitara.Sen değil misin kendi ellerimle yemin ediyorum hile yapmadan bu skoru yaptım deyip gün geçtikten sonra beni yanına çekmek için bana vidio gönderen ve o vidioda apaçık hile yaptığın açık ve net olan sen değil misin?
Sen kendini ne kadar önemsiyorsun. Bi sakin ol. Bana o oyunda inanmayan bir tek sendin o yüzden videoyu sana gönderdim. Eğer hile olsaydı mecbur olmadığım halde videoyu göndermezdim. Yukarıda da söyledim. Eğer cesaretin varsa o oyunu oyna ve videoya çek. Tıpkı benimkiyle aynı olacak. Görüntü kalitesi düşük. O kadar tıkı sana kesintisiz nasıl göstersin

- - - Ekleme - - -

@Alem To Yine çok gülderdün gerçekten. Görüntü kalitesi diye bir kavramı anlamıyormusun. Anlamıyorsan İlk Başta Mouse`un hareketine bak. Gah o tarafta gah bu tarafta beliriyor

Sen kendini ne kadar önemsiyorsun. Bi sakin ol. Bana o oyunda inanmayan bir tek sendin o yüzden videoyu sana gönderdim. Eğer hile olsaydı mecbur olmadığım halde videoyu göndermezdim. Yukarıda da söyledim. Eğer cesaretin varsa o oyunu oyna ve videoya çek. Tıpkı benimkiyle aynı olacak. Görüntü kalitesi düşük. O kadar tıkı sana kesintisiz nasıl göstersin
Bi tek ben midim tüm survivorcular istedi Lordly koydu hadi sen koy diye sende beni yanına çekmek için bana özelden attın .Görüntü kalitesi düşük filan değil görüntü kalitesi düşük olsa bulanık filan gösterir senin hile yaptığını göstermez:D

Bi tek ben midim tüm survivorcular istedi Lordly koydu hadi sen koy diye sende beni yanına çekmek için bana özelden attın .Görüntü kalitesi düşük filan değil görüntü kalitesi düşük olsa bulanık filan gösterir senin hile yaptığını göstermez:D
O zaman Mouseun hareketine bak

O zaman Mouseun hareketine bak

Zaten sorun orada tıklamadan skor km gibi akıyor bunun görüntü kalitesinle alakası yok sen karşındaki insanı salak mı sanıyorsun ?Hatanı kabüllen ve sus!

- - - Ekleme - - -

Ama Yuh yani hile olduğu baştan belli.Adam bir tıklıyo kaç sayı birden artıyo.

Herkesi salak sanıyor bu :D bu vidioyu 5 yaşındaki çocuğa göstersen o vidioda skor km gibi aktığını görür

Zaten sorun orada tıklamadan skor km gibi akıyor bunun görüntü kalitesinle alakası yok sen karşındaki insanı salak mı sanıyorsun ?Hatanı kabüllen ve sus!
Ne oldu? Mouseun hareketi hakkında hiç bir şey demiyorsun. Haksız olduğunu biliyorsun ya.
Her konuda bu konuyu açıyorsun. Önce kendi meselene bak istersen. Elendin. Son Gülen İyi Güler

valla gerçeğinden farkı yok ff survivorun
hep kavga hep kavga :D

Ne oldu? Mouseun hareketi hakkında hiç bir şey demiyorsun. Haksız olduğunu biliyorsun ya.
Her konuda bu konuyu açıyorsun. Önce kendi meselene bak istersen. Elendin. Son Gülen İyi Güler

Sen o vidioda mouse 10 sn 160 kez tıkladığını dahil birşey göremiyorum bir tıklıyorsun maşallah km gibi akıyor :D.Benim meselem seni ilgilendirmez adminle beni ilgilendirir.Ben sana ne diyecem yemin ediyorsun Allahın adını alıyorsun sonra yalan çıkıyor ben sana ne inanacam

İnsan gibi mesaj yazmışız dalga geçmemişiz cevaba bak neyse eyvallah diyip geçelim :)

İnsan gibi mesaj yazmışız dalga geçmemişiz cevaba bak neyse eyvallah diyip geçelim :)

Ben seni ilk başlarda çözemedim karekterini ama geçen sene ben banlandıktan sonra senin o mesajların ,iki tarafa attığın mesajlar olsun ,arkamdan dediklerin olsun onun için sen rahat ol ben karşımdaki insana göre cevap yazarım

Takas nasıl gitti? .

Bu arada admine ben diyecek söz bulamıyorum kendisi yazmış Profiline AlemTo çözdük gibi kelime kullanmış kendisi yazınca birşey olmuyor asıl ben seni çözdüm Ne Mutlu Türküm dedim 5 puan aldım helal olsun bak yine diyorum Ne Mutlu Türküm diyene!
Bende revana hatanı kabullen dedim ceza aldım banlandım revan niye ceza almadı ? o da bana hatanı bil dedi sinir oldum !