FF Sahur Turnuvaları 2012 | 1.Gün

ben böyle saçma bişey görmedim millet sahurunu yapıp karnını doyuracakken oyun başlıyor ve 1 saatte bitiyor.. ben elememe rağmen diskalifiye edilmişim neden sahurumu yaptığım için. böyle bişey mi olur sahur turnuvasını katılacağız diye gerçek sahurumu kaçırak ? bence gece 12 de başlasın böyle daha iy olur herkes 2.5 da sahurunu yapmaya başlar... ilginç doğrusu burda sadece ben mi sahuru yaptığım için bu oyuna devam edemeyip dıskaliviye edildim ?

@kvp1905 ilk oyunda skorlar kaydedilmedi, sorun oldu. O yüzden tekrar başvurular alındı, ilk 8 kişiyi bekledik, 7 kişi geldi...

En az 15-20 dk son kişiyi bekledik, mesajları okursan senin katılımı bekledik yani. En sonunda secquin geldi ve 8 kişi tamamlandı. Oyun fazla uzun sürmedi, sadece son oyunları biz geç oynadık Cenation'la

Bundan sonra problem olmazsa 2 gibi başlar ve en geç 3 gibi biter zaten turnuva.

tamam yine aynı mevzu insan 2 3 civarında sahurunu yapar normal olarak... yani hem 12 de daha çok online kişi oluyor 12 de başlayıp 1 de bitse daha iyi olur çok mu zor ?

kvp1905 haklı bence. Sahurumuzu yaparken oyunları hangi ara oynayacağız ki.

tamam yine aynı mevzu insan 2 3 civarında sahurunu yapar normal olarak... yani hem 12 de daha çok online kişi oluyor 12 de başlayıp 1 de bitse daha iyi olur çok mu zor ?

12'de başlarsa sahur turnuvası olmaz, gece turnuvası olur.
8 kişi yeterli oyun için çok kişinin online olması gerekmiyor.

Ama yine de Ozan karar verir, belki biraz daha erkene alabilir başlangıç saatini.

kvp1905 haklı bence. Sahurumuzu yaparken oyunları hangi ara oynayacağız ki.

aynen öyle... önümde sofra var ben mecburen pc den kalkıp yemeğimi yedim sonuçta o kadar aç kalacaz tam sahur zamanında oyun oynanmaz ki...

- - - Ekleme - - -

12'de başlarsa sahur turnuvası olmaz, gece turnuvası olur.
8 kişi yeterli oyun için çok kişinin online olması gerekmiyor.

Ama yine de Ozan karar verir, belki biraz daha erkene alabilir başlangıç saatini.

hayır yine sahur turnuvası olur sahura kadar turnuvayı yaparız sahurdada biter... bence en mantıklısı akla en uygunu gece 12 de başlamaktır... sizi bilmem ama bizim buralarda 2.30 ile 3.30 sularında yemek yeniyor sahur için

12 değilde 1 ya da 1 buçuk yapabilirsiniz

01.30 ideal bence, bir saat içinde biter zaten turnuva...

Bugün ilk gün olmasından dolayı bazı aksilikler oldu (oyuna 3'de başladık nerdeyse) , diğer günler her şey yolunda giderse bir sıkıntı olmayacaktır.

Bu geceki turnuvaya katılmayı düşünüyorum

Benim şimdi söylersem orucumun bozulacağı net çekmedi bende sabahlayacaktım gece hiç çekmiyor ...... (söylersem orucum bozulacak) net

hakikaten OzaN kafan mı güzel ya
02.00 de ne
1 olsun
)))

yaz beni

- - - Ekleme - - -

of be madalyayı kaçırdım dün yılan varmış kesin 1.olurdum yılanda ah be

- - - Ekleme - - -

YAZMA BENİ ADMİN YATACAM YARIN ÇALIŞIYOM