FF Online Ofm Haberleri

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
SaMeTFF Konyaspor'i Eskisehirspor karşısında diken üstünde tutuyor KONYA - Bu gece FF Online Futbol Ligi liginde enteresan bir karşılaşma bekleniyor.Konya şehrinde, Konyaspor ve Eskisehirspor karşılaşıyor olacaklar. İki istekli takım bu geceki karşılaşmada başlama düdüğüyle birlikte karşı karşıya gelecekler.SaMeTFF oyuncularını kendi normal seviyelerinin üstünde motive etmesiyle bilinen bir hoca.Konyaspor'in buna ihtiyacı olacak çünkü Eskisehirspor kağıt üzerinde daha iyi bir takım.AlemTo bu gece galibiyetten aşağısını beklemiyor ve şöyle açıklıyor: "Bu tip karşılaşmalar tutkularımızı yaşatmak adına yenmemiz gereken cinsten karşılaşmalar."

Çevik'ya ilgisi olan? IZMIR - bucalééliseli Zafer Çevik için inancını yitirdi. "Çevik harika bir top oynayabilir" diyen bucalééliseli,"Baya bir zamandır bize bu yeteneğini göstermedi.He just hasn't shown that ability with us for quite a while now.Öyle olduğu için de ben ona başka bir kulüpte oynama fırsatını veriyorum ki biz de yerine adam aramaya odaklanabilelim."Bucaspor'in Çevik için istediği 1.5 million euros million euros'luk transfer tutarı,en azından bu ayrılığı kara dönüştürecek.Şimdilik hiçbir kulüp,Bucaspor'da oynayan orta saha için bir teklifte bulunmadı.

,Ankaragücü'nin başkanı: "xdragxx büyük bir menajer" ANKARA - Ankaragücü takımı menajeri xdragxx ile çok mutlu, 35 yaşındaki tecrübeli menajer ligin başından beri takımın başında bulunuyor xdragxx kariyerinde birkaç maç maçlık tecrübesi bulunuyor.Bu çok fazla bir tecrübe sayılmaz,öyle ki Ankaragücü açık bir şekilde onunla sözleşme imzalayarak risk almış oluyor.

xdragxx'nin kadrosu ligde gayet iyi idare ediyor.4 gibi bir sırada yer almak yönetim kurulu ve taraftarların gönlünü hoş tutmuyor olamaz.xdragxx gene de Ankaragücü'de daha da fazlasının mümkün olduğunu hissediyor. "Bu takım için büyük planlarım var" şeklinde açıkladı ve röportaja devam etti "Bu sadece başlangıç!"

Bursaspor Gençlerbirligi takımına futbol dersi verdi ANKARA - Gençlerbirligi ve Bursaspor , Ankara şehrinde birbirleri ile karşılaştı. sanchezburak45 bu maçta kendilerine güvenilmesini istedi ve ekledi:’’Favori takım olabiliriz ama Gençlerbirligi da iyi bir kadroya sahip’’

Vederson topla ilk buluşmasında Bursaspor takım adına 15uncu dakikada filelere göndermeyi başarıyor ve durum: 0-1 Dakikalar 85uncu ı gösterdiğinde Vederson yeniden sahneye çıkıyor ve skoru 0-2 yapıyor.

"Bu tür yenilgiler katlanılamaz şeyler", bu sözler bir Gençlerbirligi taraftarına ait. "Bu tip konularda açık yürekli olmamız gerekir. Bursaspor fırsatları bizden daha iyi değerlendiren taraftı."

Haftanın Takımı [TABLE="width: 248"]
[TR]
[TD="class: center"]Vittek
(Ankaragücü)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 248"]
[TR]
[TD="class: center"]Zengin
(Eskisehirspo)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: center"]Loovens
(Bursaspor)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: center"]Adler
(Besiktas)

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Karedeniz(Eskişehirspor)

Öztürk(Galatasaray)

Buffel(Galatasaray)

Vederson(Bursa)

Balta(Galatasaray)

Tandoğan(Bursa)

Sosa(Gaziantep)

Son düzenleme:
AtmacaReiz ve Istanbul B.B. iyi bir ikili olamadılar maalesef. AtmacaReiz görevinden istifa etti.

neferian niye görevinden istifa ettin

Harbiden istifa etmesi biraz garip geldi bana. Bence o kadro iyi yerlere gelebilirdi. Heralde bir başka sebebi vardır. İstifa etmesine açıkcası bende üzüldüm.

bilgisayar oynar büyük ihtimal kötü oldu