Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bucaspor ve İ.B.B.'nin Karabükspor'u tehdit etmesine bir tepki olarak ben de Karabükspor'a her türlü yardımı yapabileceğimi söyledim. Siz eğer profesyonellik sınırları dahilinde tebrik etseydiniz, biz de bir şey demezdik. Ayrıca hiç kimseyle kişisel bir sorunum yok. Takımlara bakış açımın o kişiyi gerçekte sevip sevmememle de bir ilgisi yoktur.Galatasaray kulübü teknik menajeri olarak Cernat'ı her koşulda almak isterim. En iyi oyuncuları bünyemde toplamak istiyorum.
Bucaspor ve İ.B.B.'nin Karabükspor'u tehdit etmesine bir tepki olarak ben de Karabükspor'a her türlü yardımı yapabileceğimi söyledim. Siz eğer profesyonellik sınırları dahilinde tebrik etseydiniz, biz de bir şey demezdik.
Ayrıca hiç kimseyle kişisel bir sorunum yok. Takımlara bakış açımın o kişiyi gerçekte sevip sevmememle de bir ilgisi yoktur.
Galatasaray kulübü teknik menajeri olarak Cernat'ı her koşulda almak isterim. En iyi oyuncuları bünyemde toplamak istiyorum.