FF Online Futbol Ligi 9.Hafta Sonuçlari

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Manisaspor 1 - 4 Fenerbahçe
Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirligi
Antalyaspor 0 - 1 Karabükspor
Bucaspor 2 - 0 Bursaspor
Eskisehirspor 0 - 1 Kasimpasa
Gaziantepspor 1 - 2 Ankaragücü
Istanbul B.B. 2 - 0 Sivasspor
Kayserispor 1 - 1 Galatasaray
Konyaspor 1 - 5 Besiktas

oh yeah çok sevinçliyim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Deplasmandaki ilk galibiyetimizi aldığımız için çok mutluyuz.

Eskişehirspor'u Ronaldo da kurtaramadı. Kasımpaşa'ya yenilmeleri sürpriz oldu. Bursa da hızla kan kaybediyor. Ankaragücü müthiş bir çıkış yakaladı. Aynı şekilde Beşiktaş da süper çıkış yakaladı.

Kazananları tebrik ederim

Kaybettik ama yolumuza devam..

Yenenleri tebrik ediyorum

Cristiano Ronaldo'yu alan Eskişehirspor'un kendi evinde yenilmesi ve Bursaspor'un Bucaspor'a yenilerek hızlı düşüşünü sürdürmesi dışında bir sürpriz yok. Bu da bize futbolun bir takım oyunu olduğunu ispatladı.

Bu maça çok değişik bir kadroyla çıkmak zorunda kaldım. Çünkü 2 forvetim sakattı. Oyuncularımın formu düşüktü. Ama bunlara rağmen zorlu bir deplasmanda iyi sonuç aldım.

7. sıradayız. 1. ile aramızdaki puan farkı 6. Şampiyonluk yolunda hala iddiamız sürüyor. Kararlıyız

Haftaya Manisaspor ile bir maçımız var. Ardından zorlu İ.B.B., Sivasspor maçı ve Beşiktaş derbisi bizi bekliyor. O zamana kadar sakat oyuncularım iyileşecek, diğerleri de form yakalayacak

Şampiyon olma hedefimizden sapmadık, iddiamız da sürüyor dediğim gibi, herkese başarılar

Son düzenleme:
oba yarın rakip beşiktaş onlar da ezeli rakibimiz zor ama kazanmaya çalışacaz...

Şampiyonluk yolunda iddiamız sürecek tüm hızıyla... Gelecek haftalarda üst üste galibiyetler almak hedefimiz.

daha belli olmaz ama eskişehir daha düşer gibi geliyor bana bursaya da yazık oldu

Eskişehir ve Bursaspor toparlanırlar...

İBB de müthiş çıkış yakaladı. Haftaya onlarlayız ve tırsıyoruz açıkçası

hedefimiz 1. artık yarın beşiktaşı bir sürpriz bekleyebilir...

hedefimiz 1. artık yarın beşiktaşı bir sürpriz bekleyebilir...

Bizim de hedefimiz 1.

Arkadaşlar daha olan biten bir şey yok
Ligin ilk çeyreği bitti, diyebiliriz. Ligin daha 3/4'lük kısmı var. Her şey değişebilir. Üst sıralarda Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Karabükspor, Ankaragücü olabilir. Saydığım takımlar şampiyonluk yolunda hala iddiası olan takımlar
Bucaspor, Antalyaspor, Kayserispor da üst sıralarda olacaklardır. Ama hiç beklenmedik bir takım da çıkabilir ortaya bir anda. Bazı şeyler ancak 20. haftadan sonra biraz belli olur.

Yine yenildik. En sonunda istifa edeceğim. Yenilgiye tahammülüm yok. Umarım bu maçı kazanırız.

"Bursa'nın Buca'ya sürpriz mağlubiyeti..." böyle bişey yok arkadaşım,bu Bursa'nın başarısızlığı değil benim başarım...

Es ES Kulübünden Açıklama;

sayın basın mensupları
dün yine yenildik ama yine skorbaddan baktım ben maça yine biz yükleniyoruz konoute desem ranoldo desem ama moya hep kurtarıyor.....Es Es zirveden kopabilir şu anda ama Ankaragücü takımları üst üste 2 galibiyet aldı diye aynı kafasa koyamayız........

Es Es Menejeri: AlemTo

Vay arkadaş ya nedir bu uğursuzluk sürekli yeniliyom