FF Online Futbol Ligi 3. hafta sonuçları

Ben bugün Karabükspor'a karsi oynayacagim ..

OzaN Karabük Gibi Takımı Yenmekten Gurur Duyuyoruz OsmanAslan Hani Es Es ten 3 gol Yiyen Bizden Daha Fazla Yerdi Ama Tam Tersi Olmuş

Es Es Güm Güm Es Es Eskişehirspor-1 Konya:0

vay arkadaş karabük maçları çok zor olacak
ve ankaragücü ilk yenilgisini aldı...

5-0 yanıltmasın demiştim.Galatasaray futbol derslerini tatil etmiş.Bursa istikrarını sürdürmüş.

Futbol dersini Karabük gibi bir deplasmanda tatil ettik evet. Bucaspor gibi 5-0 yenmemiz beklenemezdi. Çünkü Karabük Bucaspor'un yaptığı hatayı yapmadı. Karabük de Bucaspor gibi 4-3-3 düzeniyle ofansif oynasaydı onlara da 4-5 takardık. Ama Karabük 4-5-1 düzeniyle defans ağırlıklı oynadı.

Bu 3-0'lık yenilgide defanstan önemli 2 ismi kulübeye oturtmam etkili oldu. Bursaspor'u yenerek ligi şampiyonu olacağımızı ispatlayacağız. 1 gün mola veriyoruz.

Ayrıca ligde 4.'yüz ve 1. ile aramızda 3 puan fark var. Şampiyon olacağız.

Hiç kimse havalanmasın, size yardıracağımız günler de gelecek AlemTo.

Son düzenleme:
@28
Es Es Es Güm Es Es Es Es Eskişehrspor çok beklersin sen
3-0 utanacak bir sonuç

Oturtmasaydın o zaman 2 önemli futbolcunu.Kimse sana silah dayayıp onları oynatma demedi ki?

Şampiyon Antep oley oley oley Şampiyon Antep
Yeni takviyeler yaptım. Takıma gol yollarında çok iyi katkı sağlayacak. İlk 3 haftada ne olacağı hiç belli olmaz. 0 puandan gelip 1.lik koltuğuna oturan takım bile olabilir. Bizim takımında bunu başaracağına inanıyorum.
4.le arada 4 puan fark var.

Es Es Dünkü Maddi Durum Sıkıntısı Çok Hızla Bitti Şu Andaki Maddi Durumumuz İyi Durumda Zirvede Es Es Olacak Ama Trobzon Maçı Zor Geçecek O Maçıda Aldığımda Ve Ardından Bjk Ve fb ile oynuyacağım Bu Takımlardan üst üste yenilgi aldığımızda bizim için çok kötü bir durum olacak........

Galatasaray olarak 1 günlük arayı çok iyi değerlendireceğiz. Şu anda şampiyonluk için en büyük aday olarak gösterilen Bursaspor'u yenerek gücümüzü ispatlayacağız.

Beyler 3 maç kazandınız, diye havaya girmeyin hemen. AlemTo dün seni borç batağından kurtaran kişi olduğumu unutma. Kimse sana yardım etmiyordu ben de yardım etmeseydim şu an çoktan batmıştın.

Öyle Olmuştu Ama Kimse Demiyem Bana O Zaman Herkesten Büyük Bir Para Teklifleri Geldi Zengine Olsun Telloya Olsun Ve Kurtuluşa Olsun Ben Bunları Satmak İstemedi -2 milyon€ filandı bütçem küçük oyuncuları satam dedim sağolasın sen aldın.....almasadın 3 oyuncudan birini satardım batmazdım ama güçsüz kalırdım

Sonuçta sana yardım ettim ve hala güçlüsün. Ama şunu bilin ki ben de güçlüyüm. Ve şampiyonluk yarışından kopmayacağım.

Osmanaslan kadronu çok bozdun es esden güçlü bir kadron yok takım istatiğe gir ortalama gücüne bak ben kadar yoksun bir çok önemli oyuncuların gitti buffeli iki katısına aldın ve çok az miktara sattın buffelden sonra takımın güçsüz benim gözümde yine sana teşekkür ederim dün oyuncuyu aldığın için o ayrı.....ama batarsın dersin işte orada durman lazım batmazdım o gün birçok oyuncudan teklif aldım ama o kadar çok eksi olmadığı için küçük oyuncu satmak istedim