FF Online Futbol Ligi 2.Sezon | LİGE GİRİŞLER AÇILDI!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,492
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar FF Online Futbol Ligi 2.Sezon için lig kuruldu. Lige girmek için ilk olarak Online Futbol Menajeri - Dünyanın en zevkli futbol menajerliği oyunu adresinden hesabınızla giriş yapmanız gerek. Daha sonra server bölümünden "Carlos" seçmeniz gerek. Hatırlarsanız 1.sezonda server "Sir Bobby" idi bu kez "Carlos" oldu.

Daha sonra Online Futbol Menajeri - Dünyanın en zevkli futbol menajerliği oyunu adresinden takımınız için başvuruda bulunabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: https://fav10.net/f624/ff-online-futbol-ligi-2-sezon-takimlar-belli-oldu-80772/#post358218 adresinden takımlarınıza bakın. Yanlış takım için kesinlikle başvurmayın.

Tamam bende gönderdim. Giriş yapmadığım için görememişim. İsmini yazıyorum yazıyorum gelmiyor. 🙂

kontrat imzala diyince Bu lig 4. hazırlık gününde olduğu için sadece Sezon Bileti sahiplerine açıktır. 4. hazırlık gününde olan bir lige katılmak Sezon Bileti sahiplerine özel bir opsiyondur. Eğer lige bugün katılmak isterseniz lütfen Sezon Bileti sahibi olmanın yollarına göz atın. bunu dio[/FONT]

Kabul ettim hepinizin. Sezon bileti olmayanlar yarını bekleyecekler maalesef. İsteyen 2 TL karşılığı alabilir kontörle :)