FF Haxball Sahur Ligi | 2015 - 14.Gece

Forumda ki azalmalardan kaynaklı galiba, geçen sene rahat 10 kişi çıkıyorduk yarısı foruma girmiyor şimdi.
Haxci tayfanın online olma süreleri çok azaldı maalesef 2 sene önce olsaydı 2 tane turnuva yapıp heyecanlı bir şekilde v3 v4 maçları yapıyorduk.

Haxci tayfanın online olma süreleri çok azaldı maalesef 2 sene önce olsaydı 2 tane turnuva yapıp heyecanlı bir şekilde v3 v4 maçları yapıyorduk.
Forumda ki devrimden sonra forumdan soğudular muhtemelen.
Seneye dönmeleri dileğiyle yapacak birşey yok.

Forumda ki devrimden sonra forumdan soğudular muhtemelen.
Seneye dönmeleri dileğiyle yapacak birşey yok.
Beso,Kürşat,Orçun ve diğerleri girse hem kaliteli olur hem de zevkli olur ama onlar bıraktı işte sahur gecelerini.
Ya onlar geri dönecek yada yeni bi tayfa oluşacak ama zor.

Beso,Kürşat,Orçun ve diğerleri girse hem kaliteli olur hem de zevkli olur ama onlar bıraktı işte sahur gecelerini.
Ya onlar geri dönecek yada yeni bi tayfa oluşacak ama zor.
Geçen senede yoktu onlar, yine doluyduk gerçi de. Azerbaycanda kiler kayboldular birden nedense.

Fakat bu sene son gibi geliyor.

Ne alttan mı aldın? Yok artık bu kadar yalan söylediğini bilmiyordum @Polat Şaşmaz
Adam erkek gorunumlu kizlara zencilere demedigini birakmadi biz uyardik yapma diye ben erkegin kraliyim senin sulalen benim gibi erkek goremez dedi bu hicbirsey birde agzima almak istemedigim kufurleri var bu alttan almaksa bende birsey bilmiyorum

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@xdragxx senle bir türlü buluşamadık bu sene. Ben varken sen yoksun, sen varken ben yokum.

Ayrıca bu sene sayı olarak biraz azız ama ben katıldığım her geceden çok memnunum. Keşke her gece katılabilsem.
Önceki yıllarda sürekli katılan birkaç kişinin bu yıl katılamayışı ana problem herhalde. @darksaal olsa en azından biraz daha farklı olurdu.

@HeisenBerg @Cenation @BesaleT @RevaN haxball gecelerinde bu sezon hiç göremediğim diğer önemli kişiler.

Bence dün gece katılsaydın memnun olmazdın

Olduğun zaman etiketlesene beni de gelebilirim belki.

Bugün gelecekler yazsın.

1.Cenation
2.xdragxx
3. HeisenBerg

Son düzenleme: