FF Haxball Sahur Ligi | 2014 - 9. Gece

Abdurrahman Önülün konserine gittik ondan gelemedim kusura bakmayın. Abdurrahman Önül sahneye falan çıkardı 4lük söyledim dedi bizi mesleğimizden etmeden git hemen :F Gazetelere çıkarsa görürsünüz :D Sonra çıkışta fotoğraf çektirdik kuzenlerle Abdurrahman Önül yanımızda @Maskeli Fedai :D Sonra arabasının yanına gittik bir daha çekildik süper geçti günüm :D

[HASHTAG]#FFHaxballLigiSonuclari[/HASHTAG]

1. lig mini bir ligdi:

1kaan955 & OzaN & berkann6
2AlemTo & darksaal & EnveR3
3Billy Kane & XanTier & RevaN-
Maçlar:

kaan955 & OzaN & berkann1-0Billy Kane & XanTier & RevaN
AlemTo & darksaal & EnveR2-0Billy Kane & XanTier & RevaN
kaan955 & OzaN & berkann1-0AlemTo & darksaal & EnveR

2. lig

1kaan955 & RevaN124
2Billy Kane & XanTier74
3AlemTo & OzaN64
4darksaal & berkann44
534rcp44 & EnveR-4

Maçlar:

darksaal & berkann3-134rcp44 & EnveR
kaan955 & RevaN2-0Billy Kane & XanTier
AlemTo & OzaN1-034rcp44 & EnveR
darksaal & berkann0-0Billy Kane & XanTier
AlemTo & OzaN0-3kaan955 & RevaN
Billy Kane & XanTier5-034rcp44 & EnveR
darksaal & berkann1-2kaan955 & RevaN
AlemTo & OzaN0-5Billy Kane & XanTier
kaan955 & RevaN2-034rcp44 & EnveR
AlemTo & OzaN1-0darksaal & berkann

Üç yarışlık Formula 1 sonuçları:

1OzaN18
234rcp4417
3AlemTo16
4Polat Şaşmaz12
5Billy Kane10
6darksaal6
7RevaN4

@34rcp44 @darksaal @berkann @kaan955 @RevaN @AlemTo @Billy Kane @XanTier @34rcp44

Son iki maçta iyi coştuk, 2.liği almışız. :D

Tapatalk

Günlük yorumlara devam..

1. lig, maçında etkisiyle rövanşsız oldu, gol yemeden tamamladık. Sadece bizim takımın defans, orta saha, forvet tarzı bir 3'lüsü oldu sanırım sürpriz olmadı bence.

2. lig favoriler arasında değildik bence, üstüne dünün rövanşı vardı sahada bu sefer biz galip çıktık :D Aslında benim 2 tane favorim vardı o masada ama revan çok fazla kaçırsada bayağıda attı bu sayede birinciliği aldık , sadece 1 gol yedik yine berkan. :(

Günlük yorumlara devam..

1. lig, maçında etkisiyle rövanşsız oldu, gol yemeden tamamladık. Sadece bizim takımın defans, orta saha, forvet tarzı bir 3'lüsü oldu sanırım sürpriz olmadı bence.

2. lig favoriler arasında değildik bence, üstüne dünün rövanşı vardı sahada bu sefer biz galip çıktık :D Aslında benim 2 tane favorim vardı o masada ama revan çok fazla kaçırsada bayağıda attı bu sayede birinciliği aldık , sadece 1 gol yedik yine berkan. :(
Dün performansım düşüktü. :A Ama lagın da etkisi vardı. :D

Güne damgayı lag vurdu. :( 8. gece kadar iyi değildim ama yin de bir şampiyonlukla güne kurtardım. :D