FF Haxball Süper Ligi | 4.Hafta Maçları | Tamamlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kurallar aynıdır.

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]xdragxx[/TD]
[TD]5 - 3[/TD]
[TD]AlemTo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cenation[/TD]
[TD]1 - 3[/TD]
[TD]takas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Orcun_22[/TD]
[TD]0 - 1[/TD]
[TD]kaan955[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emre5757[/TD]
[TD]1 - 5[/TD]
[TD]BesaleT[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Dün baya iyi sonuçlar aldım rakibime karşı ama bu lig ne olacağı belli olmaz diyelim

Saat 12-13.00 gibi oynayabiliriz maçı.:) Ama saat 17'yi geçerse diğer güne sarkar:(

Kaan Kaan Kaan la la la laa ooooo reyizzzzz la la la laaaaaa oooooooooooooooooooo kaan reyizzzz :D

Şu dizi yüzünden saatleri şaşırdım:D 12 olmuş saat zaten şu maçı halledelim sonra ders başı yapayım:)

- - - Ekleme - - -

Şu dizi yüzünden saatleri şaşırdım:D 12 olmuş saat zaten şu maçı halledelim sonra ders başı yapayım:)

Bende şans olsa zaten:D 1-0 öndeyken son 1dk kala elektrikler gitti. Ve kimse aynştaynlık yapmadan söyliyim mobil kotamla mesaj yazıyorum:D

1 dakika kala 1-0 Kaan öndeydi sonra Kaan dondu donduktan 2 saniye sonra golü attım bende. Sonra Kaan oyundan koptu heralde şuan odada yok :D

- - - Ekleme - - -

Son 1 dakikayı oynarız hacı 1-0'dan :) Yalnız Rec'i kapatmayı unuttum zaten tartışılcak bi şey yoktu son 1 dakikayı alırız :D

Son düzenleme:
Son 1 dk kala top sana göre sağ alt köşedeydi ben herzamanki savunuyordum:D 1-1 diyorsan problem değil:D Yani ben bilgisayar siyaha döndüğünde alt köşedeydim:D

Bilgisayar hatalı kapandığı için cpu yüksek 5dk bekleyelim:(

Son 1 dk kala top sana göre sağ alt köşedeydi ben herzamanki savunuyordum:D 1-1 diyorsan problem değil:D Yani ben bilgisayar siyaha döndüğünde alt köşedeydim:D

Bilgisayar hatalı kapandığı için cpu yüksek 5dk bekleyelim:(

Hayır olm sen donduktan sonra 1-1 yaptım 1-0'dan alırız maçı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...