Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
niye daha yazmim gerçekler zoruna mı gidiyo hala cevap veremedin futbu konusundaki yoruma neden??? ayrıca haxball da her türlü senle kapışırım yarın öğle demişsinde ben çalışıyom oruçta paydos süreleri çok kısa öğle de giremiyorum anca akşam olabilir ben her türlü hazırım yeter ki gel sen karşıma çıkmaya cesaretin yetsin gel cevapların yetersiz ve saçma laf koyduğumu zannetmiyorum herşey ortada mesajlarıma cevap veremediğini okuyan herkes görüyo rahat ol sen KK TEAM VURGUNU YEMİŞTİR FAZLA SÖZE GEREK YOK
niye daha yazmim gerçekler zoruna mı gidiyo hala cevap veremedin futbu konusundaki yoruma neden???
ayrıca haxball da her türlü senle kapışırım yarın öğle demişsinde ben çalışıyom oruçta paydos süreleri çok kısa öğle de giremiyorum anca akşam olabilir ben her türlü hazırım yeter ki gel sen karşıma çıkmaya cesaretin yetsin gel cevapların yetersiz ve saçma laf koyduğumu zannetmiyorum herşey ortada mesajlarıma cevap veremediğini okuyan herkes görüyo rahat ol sen KK TEAM VURGUNU YEMİŞTİR FAZLA SÖZE GEREK YOK