Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Allah ını seversen üstteki mesaja niye cevap veremedin yalan olmasın işin içinde doğru ve dürüst olun kışkırtıcı mesaj atamayın ki bizde adam gibi yazalım kendinize gelin çünkü karşınızda çocuk yok bakın halinize biri küme düştü biri son hafta şampiyonluğu kaybetti hee bu ligte öyle veya böyle devam edebilir ama biz bu lekeyi sürdük gerisi önemli değil kaan955 üstteki mesaja cevap yok mu ayarı yedin tabi olayı farklı yerlere çekiyon beni 1 kez yendi adam her konuda yendim diye seviniyo tmm şampi sakin yendin ben yenilmez değilim herkes yenmiştir beni defalarca ama 1 kez yenip bu kadar sevinenei görmedim ÜSTTEKİ MESAJA CEVAP(verebilirsen tabi)- - - Ekleme - - -Buna cevap bekliyorum- - - Ekleme - - -orçun tebrikler bu arada hakettin şampiyonluğu
Allah ını seversen üstteki mesaja niye cevap veremedin yalan olmasın işin içinde doğru ve dürüst olun kışkırtıcı mesaj atamayın ki bizde adam gibi yazalım kendinize gelin çünkü karşınızda çocuk yok bakın halinize biri küme düştü biri son hafta şampiyonluğu kaybetti hee bu ligte öyle veya böyle devam edebilir ama biz bu lekeyi sürdük gerisi önemli değil
kaan955 üstteki mesaja cevap yok mu ayarı yedin tabi olayı farklı yerlere çekiyon beni 1 kez yendi adam her konuda yendim diye seviniyo tmm şampi sakin yendin ben yenilmez değilim herkes yenmiştir beni defalarca ama 1 kez yenip bu kadar sevinenei görmedim
ÜSTTEKİ MESAJA CEVAP(verebilirsen tabi)
- - - Ekleme - - -
Buna cevap bekliyorum
orçun tebrikler bu arada hakettin şampiyonluğu