Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
hahaha 1.ne yapacağını şaşırmışsın söylediklerini toplasan adam gibi tek elde tutulur şeyin yok1.futbuda ben hiçbir zaman 1.olamamıştım ki süper finalde herkesten fark yedim adminin ev sahibi avantajını düşürmesiyle ki ben seni kayserisporla ligte yenmiş adamım rahat ol 2.haxball da son maç heycandan oynayamama rağmen berabere kaldım şampiyonluğun gitmesi önemli değil madalya aldım sonuçta 3.haxball turnuvanda benden korktun ve banımı fırsat bilip oyuna almadın turnuva senindi istediğini yapardın ne var bunda bunula mı övünüyon 4.ben bu sezon kesinlikle şampiyon olamazdım senin maçından sonra da yenildim önce de yenildim kendini bi halt yapmış mı sanıyon 5.SON HAFTA ŞAMPİYONLUĞU ALDIM ALDIM DİYE HAVA BASTIN ŞİMDİ SEN SON HAFTA ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİN 6.kk team diye tabir ettiğiniz ikiliyi şu ligte ne hale getidik biri son şampiyon diye lige çıkıp küme düşer diğeri son hafta şampiyonluğu kaybeder VEE SON DEFA ŞUNU SÖYLÜYON YIL OLMUŞ 2012 DİYON KİBİRLİ ŞEKİLDE BENİ YENEMEZSİN DİYON OLUM SENLE 2 MAÇIMIZ VAR NEDİR BU HAVA NEDİR BU KİBİR 1 DEFA BENİ YENDİN 1 1 1 YOKSA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM GEL DİYORUM GELEMİYOSUN BENLE 2 MAÇIN VAR 1 İNİ YENDİN NEDİR BY HAVA ARKADAŞ ANLAMADIM GİTTİve de son olarak KK TEAM ı yerin dibine soktuk FAZLA SÖZE GEREK YOK
hahaha
1.ne yapacağını şaşırmışsın söylediklerini toplasan adam gibi tek elde tutulur şeyin yok
1.futbuda ben hiçbir zaman 1.olamamıştım ki süper finalde herkesten fark yedim adminin ev sahibi avantajını düşürmesiyle ki ben seni kayserisporla ligte yenmiş adamım rahat ol
2.haxball da son maç heycandan oynayamama rağmen berabere kaldım şampiyonluğun gitmesi önemli değil madalya aldım sonuçta
3.haxball turnuvanda benden korktun ve banımı fırsat bilip oyuna almadın turnuva senindi istediğini yapardın ne var bunda bunula mı övünüyon
4.ben bu sezon kesinlikle şampiyon olamazdım senin maçından sonra da yenildim önce de yenildim kendini bi halt yapmış mı sanıyon
5.SON HAFTA ŞAMPİYONLUĞU ALDIM ALDIM DİYE HAVA BASTIN ŞİMDİ SEN SON HAFTA ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİN
6.kk team diye tabir ettiğiniz ikiliyi şu ligte ne hale getidik biri son şampiyon diye lige çıkıp küme düşer diğeri son hafta şampiyonluğu kaybeder
VEE SON DEFA ŞUNU SÖYLÜYON YIL OLMUŞ 2012 DİYON KİBİRLİ ŞEKİLDE BENİ YENEMEZSİN DİYON OLUM SENLE 2 MAÇIMIZ VAR NEDİR BU HAVA NEDİR BU KİBİR 1 DEFA BENİ YENDİN 1 1 1 YOKSA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM GEL DİYORUM GELEMİYOSUN BENLE 2 MAÇIN VAR 1 İNİ YENDİN NEDİR BY HAVA ARKADAŞ ANLAMADIM GİTTİ
ve de son olarak KK TEAM ı yerin dibine soktuk FAZLA SÖZE GEREK YOK