Konuya cevap cer

hahaha :d

1.ne yapacağını şaşırmışsın söylediklerini toplasan adam gibi tek elde tutulur şeyin yok

1.futbuda ben hiçbir zaman 1.olamamıştım ki süper finalde herkesten fark yedim adminin ev sahibi avantajını düşürmesiyle :D ki ben seni kayserisporla ligte yenmiş adamım rahat ol :D

2.haxball da son maç heycandan oynayamama rağmen berabere kaldım şampiyonluğun gitmesi önemli değil madalya aldım sonuçta :D

3.haxball turnuvanda benden korktun ve banımı fırsat bilip oyuna almadın turnuva senindi istediğini yapardın ne var bunda bunula mı övünüyon :d

4.ben bu sezon kesinlikle şampiyon olamazdım senin maçından sonra da yenildim önce de yenildim kendini bi halt yapmış mı sanıyon :d

5.SON HAFTA ŞAMPİYONLUĞU ALDIM ALDIM DİYE HAVA BASTIN ŞİMDİ SEN SON HAFTA ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİN :d

6.kk team diye tabir ettiğiniz ikiliyi şu ligte ne hale getidik biri son şampiyon diye lige çıkıp küme düşer diğeri son hafta şampiyonluğu kaybeder :d

VEE SON DEFA ŞUNU SÖYLÜYON YIL OLMUŞ 2012 DİYON KİBİRLİ ŞEKİLDE BENİ YENEMEZSİN DİYON OLUM SENLE 2 MAÇIMIZ VAR NEDİR BU HAVA NEDİR BU KİBİR 1 DEFA BENİ YENDİN 1 1 1 YOKSA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM GEL DİYORUM GELEMİYOSUN BENLE 2 MAÇIN VAR 1 İNİ YENDİN NEDİR BY HAVA ARKADAŞ ANLAMADIM GİTTİ

ve de son olarak KK TEAM ı yerin dibine soktuk FAZLA SÖZE GEREK YOK :D