FF Haxball Ligi 1. Sezon Başvuruları

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Uzun süredir yapmayı düşündüğüm "FF Haxball Ligi Projesi'ni" artık duyurmak istedim.

(Daha önce hiç Haxball oynamadıysanız Haxball çok basit bir oyundur. Sadece X tuşunu kullanarak oyunu oynuyoruz.)

FF Haxball Ligi'nde ilk etapta bir genel lig olacak. Mesela 12 kişi olursa 12 kişilik bir lig olacak. Bu ligde her takım ev sahibi ve deplasman olmak üzere her rakibiyle 2'şer maç yapacak. Bildiğimiz lig formatı yani...

Son olarak ilk 4'te yer alan takımlar arasında Süper Final yapılacak. Süper Final'de normal sezonu 1. olarak tamamlanyan takım +2 puanla başlayacak. Süper Final de normal lig gibi ilerleyecek. Son olarak şampiyon olan takım yani kişi gümüş madalya alacak. Ama bunun için en az 8 kişinin katılması gerekiyor.

Maçlar tarafsız sahada yapılacak. Yani mesela X kişisi ile Y kişisi maç yapacaksa odayı farklı biri kuracak. Ayrıca başka bir kişi de lag kontrolü yapacak. Lag fazlaysa maç ertelenebilir.

Katılanlar:

1.Frank Woods
2.BuraK
3.emreemreu
4.OzaN

NOT: Benimle kişisel sorunlarınızdan dolayı bu projeye katılmamazlık etmemenizi dilerim. Bu proje forumumuz için güzel bir düşüncedir ve eminim herkes zevkli zaman geçirecektir
.

Son düzenleme:
Nickini yazdım yine de diğer katılımları da bekliyoruz...

ben ve takımım katılıyoruz TAKIMIN ADI
Legend
hemen katılmak istiytoruz ve tarih

ben ve takımım katılcaz takım ismi:Legend
tarihi istiyoruz