FF Haxball Şampiyonlar Ligi | Yarı Final

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]takas[/TD]
[TD]7 - 10
[/TD]
[TD]Orcun_22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xdragxx
[/TD]
[TD]6 - 5
[/TD]
[TD]AlemTo
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kazanan iki kişi finalde karşılaşacaktır.

Rounded olarak seçmeyi unutmayın.

Son düzenleme:
had alemto agam finalde ikimiz olalım gözünü sevim yen :D

malesef lagtan oynayamadık çd nin odasında oynayalım dedik orçun 2-3 farkla öndeydi ama ikmizde de sık sık lag vardı bizde yarına erteledik

Kaybettik .maç 2-1 ben kazanırken kalenin orada çalım atmıştım kale bombaşken 830 kusur lag var caps atacam dedi durdurdum at dedim sonra indi atamam dedi kadir gecesi niye yalan atam dedi umarım doğru söylemişindir :D bunu neden dedim diye sorarsan eğer böyle birşey oldusa tebrikler ederim

Kaybettik .maç 2-1 ben kazanırken kalenin orada çalım atmıştım kale bombaşken 830 kusur lag var caps atacam dedi durdurdum at dedim sonra indi atamam dedi kadir gecesi niye yalan atam dedi umarım doğru söylemişindir :D bunu neden dedim diye sorarsan eğer böyle birşey oldusa tebrikler ederim
Arkadaşım tüm sülalemin ölüsünü öpeyim ki orada adam kaydı 730 oldu lag :)
Zaten öyle birşey yapacam olsa ki yapmam oyunu senin odanda oynamayı teklif etmem :)
Güzel maçtı çok zorlandım rakibim baya güçlüydü son 4 saniye kala attık golü iki tarafın yediği goller de çok acemiceydi hep o kale önünde kendi kalemize attık :)

Arkadaşım tüm sülalemin ölüsünü öpeyim ki orada adam kaydı 730 oldu lag :)
Zaten öyle birşey yapacam olsa ki yapmam oyunu senin odanda oynamayı teklif etmem :)
Güzel maçtı çok zorlandım rakibim baya güçlüydü son 4 saniye kala attık golü iki tarafın yediği goller de çok acemiceydi hep o kale önünde kendi kalemize attık :)

Sol tarafta 84 yazıyordu sen durdur deyince bende caps at dedim yoksa gelip burada böyle mesaj atmam dediğim gibi doğru söyledisen tebrik ederim .

Sol tarafta 84 yazıyordu sen durdur deyince bende caps at dedim yoksa gelip burada böyle mesaj atmam dediğim gibi doğru söyledisen tebrik ederim .
Sol taraf pek önemli değil fazla :)
Lag birden 84/733 oldu dediğim gibi en büyük yemini ettim zaten + ben kaydım öyle geçtin resmen duvara yapıştım lagdan...
Caps alacaktım sen ppp yapınca lag düştü sonra da çıkmadı

Sol taraf pek önemli değil fazla :)
Lag birden 84/733 oldu dediğim gibi en büyük yemini ettim zaten + ben kaydım öyle geçtin resmen duvara yapıştım lagdan...
Caps alacaktım sen ppp yapınca lag düştü sonra da çıkmadı
İyide ben ppp yapmadım caps at dedim sende indi dedin göstermezsen atarım dedim kadir gecesi deyince bende tamam neyse dedim .Dediğim gibi sadece doğru söyledisen tebrik ederim diyorum

İyide ben ppp yapmadım caps at dedim sende indi dedin göstermezsen atarım dedim kadir gecesi deyince bende tamam neyse dedim .Dediğim gibi sadece doğru söyledisen tebrik ederim diyorum
pppp yapmadın işte oyunu durdurdun oyunu durdurunca 3 saniye sonra düştü :)
Teşekkür ederim en büyük yemini ettim zaten