FF Haftasonu Turnuvaları Geri Dönüyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
2012 yılında @kaan955 önderliğinde düzenlenen ve o dönem büyük ilgi toplayan Haftasonu Turnuvaları yaklaşık 1.5 yıllık bir aranın ardından yeni organizatörüyle birlikte çok yakında FavoriForumum'da...

FF Haftasonu Turnuvalarında her hafta farklı bir oyun seçilecek ve bu oyunda eleme sistemiyle şampiyon belli olacak. Oyunlar genel olarak daha önceden de alışıldığı gibi FavoriForumum Chat üzerinden oynanacak.

Etkinlikte organizatör olarak çalışmak isteyen CV'lerini iletisim@favoriforumum.net adresine mail ile yollamaları gerekmektedir. (Şaka şaka bana PM atmanız yeterli. PM'de neden bu etkinliği düzenlemek istediğinizi belirtin ve varsa geçmişte forumda düzenli bir şekilde yaptığı işleri referans olarak gösterin lütfen) Organizatörün temel görevi oyuncuların oyunları zamanında oynamasını sağlamak, oynanacak oyunu belirlemek (benimle birlikte), eşleşmeleri kurayla belirlemek ve oyunlar oynandığında hızlıca kayda geçirip ilerleyen turlara geçilmesini sağlamak. Bu işler için de organizatör kişinin haftasonları uzun süre bilgisayar kullanacak durumda olması yeterli. :)

Başvuruları bekliyorum. :)

İyi bir etkinlik. sosyal forumculuk anlayışı yerleşiyor yavaş yavaş :D Oyuncu olarak katılacağım şimdiden başarılar :)

Önceki mesajları karıştırırken duymuştum. :D Nasıl bir şey olacağını merak ediyorum. :D

Oyun derken yanı adminim. :X
Chat'deki oyunlar. :)

• 8-Ball Pool
  • Backgammon
  • Battleships
  • Brilliant Turn
  • Cheat
  • Checkers
  • Chess
  • Conectomato
  • Darts
  • Domino