FF Günlüğü 3.Gün KaNaL TaKsiM

Buyrun,Günün Üyesini Seçin

• Revan

Oy: 2 33.3%
  • Fks14

Oy: 4 66.7%
  • Takas

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,480
Puanı
1,061
KANAL TAKSİM-POMPY
FF günlüğü 3.Gün-03.07.2013
SUNUCU-KURGU-S.G.A.T.

1.Bugün bayağı konu açıldı forumda,hem forumda hem de forum dışında yeni yarışmalar,diziler başlıyor @RevaN kendisinin yazacağı "Yalan Dünya"`nın afişini yayınladı @Arslan Bey AT Tv`nin yayına başladığını duyurdu,forumun sevilen üyelerinden @007At yeni yarışmaya başlıyor.xemrexxx yeni dizilerinin tanııtımını yaptı @Almila Kanal D`de Ramazan için program yapacak.hoş sohbetler gerçekleşecek,aynı zamanda kendisinin yazacağı Tür-em dizisinin afişi yayınlandı.dün @Yakamoz-Asi At tv`de yayınlanacak "Karanlık geceler" dizisinin tanıtımını yayınladı.
Hilmi cem ve Murat Star`da cuma günü yayınlanan "3+1"e konuk olacak.Bugün büyük usta "Kemal Sunal`ın ölüm yıldönümü"ydü.Genel olarak hoşbir gün geçirdik

2.Günün şarkısı:nostalji yapıcaz bugün:Mustafa Sandal "Aya Benzer"dinlemek isteyenler için:Aya Benzer (Mustafa Sandal) - YouTube

3.Günün üyeleri @RevaN @Fks14 ve @takas
4.ve gelelim günün capslerine:

5.arkadaşlar siz de bugün hayatınızda yaşadıklarınızı buradan yazabilirsiniz

Ekli dosyalar

• atv.jpg
    20.6 KB · Hit: 284
  • gün11.jpg
    20.3 KB · Hit: 290
  • gün12.jpg
    18.9 KB · Hit: 537
  • gün13.jpg
    62 KB · Hit: 409
  • taksi.jpg
    46.3 KB · Hit: 519
Son düzenleme:
Bugün güzel bir gündü.. Denize gittim fakat çok yandım

Filmimin televizyonda yayınlanmasının mutluluğunu yaşıyorum hala, güzel tepkilerden dolayı

bugün ben karar verdim hangi dizilleri yayınlıcağıma taksim kanalında perşembe günü

Bugünkü planlarım gelen misafir yüzünden iptal oldu. Boşuna sabahın köründe yarıştım @mrt-06 'nın yarışmasında. Daha iyi sonuç alabilirdim.

Bugün güzel bir gündü.. Denize gittim fakat çok yandım

Filmimin televizyonda yayınlanmasının mutluluğunu yaşıyorum hala, güzel tepkilerden dolayı

heyy @Fks14 bnce filmi youtubeye koymalisin

pop güzeldir @007At

Bu caps' 2 senedir görüyorum 2 snedir favorim

@S.G.A.T. ve @cookies Koyacağım koyacağım merak etmeyin

Birlik ana haber bültenini yayinliyabilirsin sgat

- - - Ekleme - - -

Saat 19 hafta ici hergün sözcü ve postadan kopyala yapistir yap