- Reaksiyon puanı
- 51,323
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
https://fav10.net/f691/futbu-online-futbol-menajerlik-oyunu-yayinda-bir-ozan-projesi-118735/ konusunda yeni bir futbol menajerlik oyunu yaptığımı sizlerle paylaşmıştım.
FuTBu | Online Futbol Menajerlik Oyunu adresinden oynanılabilecek olan oyunun ilk resmi ligi FavoriForumum üyeleri arasında olacak.
Oyunumuz Türkiye Ligi üzerinden olacak. Oyuna başvurmak için Spor Toto Süper Lig'deki takımları en çok istediğinizden en az istediğinize doğru sıralamanız gerekli. Bu takımlardan biri -yüksek ihtimalle üst sıralardakinden- kura sonucunda sizin takımınız olacak.
İlk başvuruyu örnek olması açısından ben yapayım
Oyunda Lig Sonunda Verilecek Ödüller:
- Birinci sıradaki takımın menajerine altın madalya
- İkinci sıradaki takımın menajerine gümüş madalya
- Üçüncü sıradaki takımın menajerine gümüş madalya
- En çok menajerlik puanı toplayan menajere altın madalya
- Lig kupasını kazanan takımın menajerine gümüş madalya
Bu ödüllere, duruma göre yeni ödüller de eklenebilir. Katılımlarınızı, desteğinizi bekliyorum.
FuTBu | Online Futbol Menajerlik Oyunu adresinden oynanılabilecek olan oyunun ilk resmi ligi FavoriForumum üyeleri arasında olacak.
Oyunumuz Türkiye Ligi üzerinden olacak. Oyuna başvurmak için Spor Toto Süper Lig'deki takımları en çok istediğinizden en az istediğinize doğru sıralamanız gerekli. Bu takımlardan biri -yüksek ihtimalle üst sıralardakinden- kura sonucunda sizin takımınız olacak.
İlk başvuruyu örnek olması açısından ben yapayım
- Karabükspor
- Orduspor
- Mersin İdman Yurdu
- Antalyaspor
- Kayserispor
- Manisaspor
- Fenerbahçe
- Sivasspor
- Gençlerbirliği
- Eskişehirspor
- Ankaragücü
- Gaziantepspor
- Büyükşehir BLD
- Samsunspor
- Bursaspor
- Beşiktaş
- Trabzonspor
- Galatasaray
Oyunda Lig Sonunda Verilecek Ödüller:
- Birinci sıradaki takımın menajerine altın madalya
- İkinci sıradaki takımın menajerine gümüş madalya
- Üçüncü sıradaki takımın menajerine gümüş madalya
- En çok menajerlik puanı toplayan menajere altın madalya
- Lig kupasını kazanan takımın menajerine gümüş madalya
Bu ödüllere, duruma göre yeni ödüller de eklenebilir. Katılımlarınızı, desteğinizi bekliyorum.