{caption}4. Hafta Fikstürü{/caption}
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
Menajeri yok, boşta takım.Crystal Palace'ın menajeri kim?
sayın adminim bu sayılar yeterlimi,sayısını artırmalımıyım?3 haftadır berabere kalıyoruz, galibiyet gelsin artık.
Menajeri yok, boşta takım.
Hepsini 3 yap, kaşif 1 zaten daha fazla olmuyor.sayın adminim bu sayılar yeterlimi,sayısını artırmalımıyım?
antrenör 2
Kondisyon Antrenörü 1
Moral Antrenörü 1
Kaşif 1
Paylaştığın bilgiler ve cevap verdiğin teşekkür ederim.Hepsini 3 yap, kaşif 1 zaten daha fazla olmuyor.
Özellikle ilk 11 oyuncularını eksikliklerine göre uygun antrenmana koy. Her gün 23.00'de antrenman çalışır. Antrenman bölümünde sağda geçen haftanın sonuçları kısmından gelişimleri görebilirsin.
Her gün antrenmana oyuncu koy, boş geçme. Oyunun en önemli etkenlerinden biri antrenman başarısı.
Kondisyonu çok düşük olan oyuncun varsa 1 maç kadroya alma, oynamayan oyuncuların kondisyonu ciddi şekilde artar.
Birkaç şey daha söyliyim. İlk 11 ve taktikleri belirlerken sağ bölümde sertlik derecesi var.
Lig=>Maç Programı bölümünden hakemin sertlik derecesini öğrenebilirsin. Kırmızı ise hakem çok sert demektir, maçta fazla kart görmemek için centilmence yapman gerekir. Hakemin derecesine göre her maç öncesinde ayarlamalısın.
Sponsor seçmeyi de unutma, ekstra gelir demek.
Rica ederim.Paylaştığın bilgiler ve cevap verdiğin teşekkür ederim.
Arsenal'i tek golle yendik
Crystal Palace'ın menajeri kim?
TebriklerOha.. Manchester United'a yenilmediksüper
Yenemeyeceğimi biliyordum
Benimkilerde ise moraller berbatNeden? Benim kondisyonlar berbat ya yedek takim yapmam gerek
Benimkilerde ise moraller berbat
Aynısı benim takımım için de geçerliAntalyaspor Fulham'dan iyiydi valla suan ki duruma göre
Aynısı benim takımım için de geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?