EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Tamam hacıSatılık değil, 2 gol attı bugün.
İnşallah gereken katkıyı yaparNordin Amrabat 15 milyon €'ya Trabzonspor'a transfer olmuştur.@Maskeli Fedai
İyi transfer yapmışsınTamam hacı
Kayserispor'un yeni transferi!
Ajax Amsterdam'dan Bojan Krkic'i 9.381.825 €'na Kayserispor'a transfer oldu.Kayserispor menajeri EnveR'den aldığımız bilgilere göre yakında Kayserispor'un yetişdirdiği genç yetenekleri satacağını ve yeni oyuncular alacağını belirtdi.
Çok saolİyi transfer yapmışsınHayırlı olsun benden sana tavsiye direk yetenek antrenmanına koy
Kayserispor'dan bir transfer daha!
Fenerbahçe'den Serdar Kesimal'ı 2.000.000 €'na Kayserispora transfer oldu.Kayserispor menajeri EnveR'den Kayserispor'un iki oyuncusunun transfer listesinde olduğu öğrenildi.Bunlar Bobô ve Gökhan Degirmenci.
Tamam Anlaşdık.Ben Listeden Kaldırıyorum Sonra Sen Benden İstersin VeririmGökhan Degirmenci icin 7 milyon veririm. Ama yarin anca alabilirim. 11 milyon Satis fiyatin 5 milyonluk adam icin cok ucuk
Tamam Anlaşdık.Ben Listeden Kaldırıyorum Sonra Sen Benden İstersin Veririm
Ooooo iyi iyi çok saolBu anlayisli davranisindan ötürü 7'den 7.5'a cikariyorum yarin ki teklifi
Ooooo iyi iyi çok saolBobo 30 milyon iyimi?
evet hem antermana koysa 90da geçer bu adamBence 20 milyonluk adam icin uygun fiyat. Gitmezse 27'ye kadar yavas yavas düsür
evet hem antermana koysa 90da geçer bu adam
Bende Márcio Nobre'ni satabilsem süper olurUgur Boral'i satabilsem bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?