FF Futbu Ligi 6.Sezon 38.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

Kupayı aldık sıra şampiyonlukta İnşallah tebrik ederim @Yakamoz-Asi aga bu noktaya gelmek büyük başarı :)

Tebrikler Kadir :)
Maca giderken baya ümitliydim cünkü kadrom sezonun en iyi kadrolarimdan biriydi. Dün Trabzonu 4-0 yenince daha bir ümitlendim lakin taktigi yanlis sectik. Bu sebeple de yenildik ve pozisyona giremedik.

Kupada final oynadik ilk sezonum icin güzel bir basari :)

@Yakamoz-Asi aga kadronu görünce zaten baya ürktüm diyebilirim benim genç ve güçlü ilk 11 i olan takımlara zaafım var :) Teşekkür ederim İnşallah yarın ki maçı alıp en iyi menajer sıralamasında ilk 5 e girersin :)
@EnveR sana da teşekkür ederim yarın derbi var İnşallah alırım da şampiyon olurum :D Sen hangi takımlıydın ?:D

@Yakamoz-Asi aga kadronu görünce zaten baya ürktüm diyebilirim benim genç ve güçlü ilk 11 i olan takımlara zaafım var :) Teşekkür ederim İnşallah yarın ki maçı alıp en iyi menajer sıralamasında ilk 5 e girersin :)
@EnveR sana da teşekkür ederim yarın derbi var İnşallah alırım da şampiyon olurum :D Sen hangi takımlıydın ?:D
Kayserispor :D Yeni Oyuncu arıyorum AMR'ya 64 milyonluk varmı sende :D

Suan 4.cüyüm zaten :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,102
Üyeler
8,483
Son Üye
justking