Ozan sistemden otomatik alıyor puanları, Modric'in asıl mevkisi dışında DMC özelliği de mevcut oyunda birden fazla mevkide oynayabilen oyuncular için geçen sezon bir iyileştirme yapılmıştı, aksi takdirde 2. mevkilerin pek bir artısı olmuyordu.Oyuncuların puanlaması nerden yapılıyordu ? Galiba Pc yapıyor çünkü dikkatimi çeken büyük hatalar var.
Mesela;
[TD="class: tikklas"]Luka Modric[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="width: 30, align: center"]91[/TD]
[TD="width: 30, align: center"]92[/TD]
[TD="width: 30, align: center"]93[/TD]
[TD="width: 30, align: center"]0[/TD]
[TD="width: 25"][/TD]
Modric'in defansının hücumundan iyi olması ki alakası yok gerçekçilikle ve ayrıca Xavi'nin İniesta'dan hücumda daha iyi olması gibi gibi.
Özellikle Modric'in olayına çok şaşırdım bildirmek istedim.
- - - Ekleme - - -
@OzaN
Ozan sistemden otomatik alıyor puanları, Modric'in asıl mevkisi dışında DMC özelliği de mevcut oyunda birden fazla mevkide oynayabilen oyuncular için geçen sezon bir iyileştirme yapılmıştı, aksi takdirde 2. mevkilerin pek bir artısı olmuyordu.
Yine böyle birşey yapmış olabilir, bu sayede defi normalin üstündedir.
Detaylı bakamadım,ama takım bekledigimden iyi çıktı sanırım.
@OzaN profil istatistik bölümü çok iyi olmuş.Kazanma yüzdem %78. 😎
ilk mac'lar oynandi mi?
Aktif lig bulunmamaktadır diyor bende.
Evet ya kadrom çok kötü bu arada niye gülüyonçocuklarduymasın post: 1376336' Alıntı:
OzaN post: 1376498' Alıntı:Bu arada antrenman bölümündeki gelişmiş modu deneyen var mı?
OzaN post: 1376498' Alıntı:Bu arada antrenman bölümündeki gelişmiş modu deneyen var mı?
Benimki çok kötüReytinger post: 1376606' Alıntı:Takım fena değil.Bakalım neler yapacak??
Real Zaragoza en yüksek değerli futbolcu kaleciReytinger post: 1376613' Alıntı:Hangi takım??
Olsun.Geçen senede bana gelen takımda en değerli kaleciydi.Takımını geliştirirsen sıralaman iyi olur bence.kvp post: 1376615' Alıntı:Real Zaragoza en yüksek değerli futbolcu kaleci
Yapacaz bi şeyle ama oyuncuların değeri ortasahada 70 i geçmiyorReytinger post: 1376621' Alıntı:Olsun.Geçen senede bana gelen takımda en değerli kaleciydi.Takımını geliştirirsen sıralaman iyi olur bence.
Başarılar sanaumarım iyi bir yerlere gelirsin.kvp post: 1376624' Alıntı:Yapacaz bi şeyle ama oyuncuların değeri ortasahada 70 i geçmiyor
Teşekkürler sanada başarılarReytinger post: 1376635' Alıntı:Başarılar sanaumarım iyi bir yerlere gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?