Aga El Sharawy 4 maç yok kırmızı kart yedi.O olsaydı kazanırdınbatuhankaralar post: 1426912' Alıntı:Kardeş takım Valencia ile birlikte elendik![]()
Teşekkür ederim agaKaybettik ama üzülmek yok kardeşim kazandı.Tebrik ederim kardeşim.Finalde de İnşallah Atlético Madrid'i yenersin ve Kupa Şampiyonu olursun![]()
kvp post: 1427307' Alıntı:Kazandığımız için mutluyuz.ÇD kardeşimide tebrik ederim.İyi mücadele etti ama elendikeşke ikimiz karşılaşmasaydık
- - - Ekleme - - -
Teşekkür ederim aga![]()
Oyuncularım gerçekten çok iyi ya.Ondan 1 puan bile alamadın şimdiye kadarçocuklarduymasın post: 1427323' Alıntı:Önemli değil de lan olm 3 kez karşılaştık üçünde de 1 puan bile koklattırmadın lan bari bu maçı verseydin![]()
Tam tersi olmasın benim oyuncular daha iyikvp post: 1427327' Alıntı:Oyuncularım gerçekten çok iyi ya.Ondan 1 puan bile alamadın şimdiye kadar![]()
İşin sonuna bak sen 345 miylon euroluk takım 609 euroluk takımı yeniyorsa 609 lukta sorun var demektir ayrıca 3 maç oynadık 1 puan bile vermedim sana bir düşün istersençocuklarduymasın post: 1427353' Alıntı:Tam tersi olmasın benim oyuncular daha iyiBenim kadro yorgundu Barcelona ile R.Madride kafa tuttuk 😎
Olaya şu taraftan da bakabiliriz
Benim
Oyuncu sayısı: 13
Kadro değeri: 609.358.225 €
Senin
Oyuncu sayısı: 19
Kadro değeri: 345.447.615 €
609 milyonluk takımın en önemli oyuncularının kondisyonları çok düşükse 3kvp post: 1427358' Alıntı:İşin sonuna bak sen 345 miylon euroluk takım 609 euroluk takımı yeniyorsa 609 lukta sorun var demektir ayrıca 3 maç oynadık 1 puan bile vermedim sana bir düşün istersen![]()
Ayrıca canlı anlatımda takip ettim maçı senin takımın atak üstüne atak oynuyordu.Benim takım ise 2 pozisyon buldu ikisinide attı.Bide benim takımım 10 kişi kaldı ona rağmen oyuncuların gol atamadıçocuklarduymasın post: 1427365' Alıntı:609 milyonluk takımın en önemli oyuncularının kondisyonları çok düşükse 3
345 milyonluk takımın tüm.ilk 11 inim kondisyonları full ise 345 milyonluk takım haydi haydi yener.
Önceki maçtada anlaştığımız gibi pres yoğunluğunu ayarlamamıştın ben pres yoğunluğu minimum şekilde çıktım sen maksimum bu şekilde de her türlü maçı sen alırdın ve aldın da