FF Futbu Ligi 5.Sezon 22.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Valencia CF
2-1
Athletic Club

Sevilla FC
1-1
Atlético de Madrid

Real Zaragoza
2-1
CA Osasuna

Real Valladolid CF
2-0
Celta de Vigo

Real Sociedad
3-1
Deportivo de La Coruña

Real Madrid CF
4-1
FC Barcelona

Real Betis
1-3
Getafe CF

RCD Mallorca
2-1
Granada CF

RCD Espanyol
2-0
Levante UD

Rayo Vallecano
2-0
Málaga CF

Bu ne abi ya aynı taktik aynı futbolcular bu düşüşün mantıklı bir açıklaması yok olamaz.

Buffon her hafta penaltı kurtarıyor. Allah nazardan korusun. :D

Defansımızdan 2 asist ve 1 gol gelmiş. :)

Son 3 maçımızı da (Betis-Madrid-Sociedad) kaybedeceğimizi düşünüyordum fakat 9 puan topladık mutluyuz. :)

darksaal post: 1412080' Alıntı:
Bilmiyorum bana da garip geliyor kazanmamız gereken maçlar elimizden gidiyor. :(
Harbiden ha son 2 maç gerçi istatiksel olarak kötüydüm ama taktik falan da değiştirmiyorum. :(
Bi ara diyordum bu gidişle şampiyonluk yarışında benle darksaal kalacaz diye ben yavaş yavaş yarıştan kopacam gibi. :(

Harbiden ha son 2 maç gerçi istatiksel olarak kötüydüm ama taktik falan da değiştirmiyorum. :(
Bi ara diyordum bu gidişle şampiyonluk yarışında benle darksaal kalacaz diye ben yavaş yavaş yarıştan kopacam gibi. :(

Benim sezon başından beri aynı taktik takım da sürekli gelişiyor daha iyi olmam lazım ama... :(

Ben, sen veya Ozan'da birinizi geçip 2. olurum diyordum ama bu sefer araya başkaları girdi. :(

Benim sezon başından beri aynı taktik takım da sürekli gelişiyor daha iyi olmam lazım ama... :(

Ben, sen veya Ozan'da birinizi geçip 2. olurum diyordum ama bu sefer araya başkaları girdi. :(
Aynen. Ben çok iyi gidiyordum ama seni 5-0 yendim ya ondan sonra formum düştü zaten 2 maç zor kazandık son 2 maç berbatız.

xdragxx post: 1412117' Alıntı:
Aynen. Ben çok iyi gidiyordum ama seni 5-0 yendim ya ondan sonra formum düştü zaten 2 maç zor kazandık son 2 maç berbatız.

Yarın bizim maçımız var bakalım kim kötü gidişe dur diyecek. :):)

Aha benim takıma da bir şeyler oldu. :D Neyse fazla puan farkı yok Madrid'i yine yeneriz Barça'yı zaten yendiydik sorun yok.