admin naptıysa artık ligte kök söktürdüğüm takımlar 4-4-4 atıyolar
OzaN ne yapsınsadece deplasmanda iyi olsan bile galip gelemiyordun şimdi o kalktı
Bu seferde ev sahipleri galip gelemiyor
Evimizde yine berabere kaldık
Ozan deplasman galibiyetini abartmış olabilir misin ? Play-off sürecinde ev sahipleri hiç kazanmadı neredeyse.
Bence en iyisi avantaj sıfır olsun iki taraf için de, adil bir karşılaşma yaşansın.
Yok gerçekte de ev sahibi avantajlıdır.
Deplasman galibiyeti abartılmış olamaz çünkü sistemin işleyiş şeklini kısaca anlatacak olursam.
Oyuncu puanları, taktikler, kondisyonlar, moraller gibi bir sürü faktör toplanıyor ve iki takımın da maç puanları oluşmuş oluyor. Ev sahibi takıma bir de seyirci sayısıyla doğru orantılı olacak şekilde ek puan veriliyor ve şansı artmış oluyor. Fakat eskiden bu ek puan önemli bir boyuttaydı ve deplasman takımlarının şansı epey azalıyordu. Şu an bu ek puan daha makul seviyede. Ama sanki birazcık artabilir gibi.
Tamam anladım, eski sisteme gözümüz alıştığı için şimdi hep deplasman galibiyeti görmek şaşırtıcı oluyor. Ama aslında bakarsak iyi olan taraf kazanıyor. Eskiden deplasmandaki takım açık ara çok iyi olursa anca beraberlik alıyordu.Şimdi daha adil her türlü.
Yalnız bu benim yeni ligde hep yenileceğim anlamına geliyor 20.'yi alacağım için.Ankaragücü kötü haliyle bile evinde kazanabiliyordu.
Bütün bir gecemi almış olsa da hallettim sorunu. Skora etki eden bir durum yokmuş fakat gol atan oyuncunun belirlenmesiyle ilgili problem varmış. Düzeltildi. Bundan sonra öyle bir hatanın olmaması gerek.Bir saçmalık belirledim şuan:biggrin:
60 dakikada Cenk Gönen adlı kalecimiz gol atmış? Bu nasıl olabilir:biggrin: 60 dakikada korner kullanırkenmi geldi:biggrin: Penaltıcıda değil, enteresan..
play off ta oyuna bişeyler oldu heycan falan kalmadı bende takmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?