FF Futbu Ligi 42.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Beşiktaş

0-1
Fenerbahçe

Kayserispor
1-4
Trabzonspor

Gençlerbirliği
0-0
Bursaspor

Eskişehirspor
2-1
Gaziantepspor

Allah Allah noluyo ya şu hatadan sonra takım çöktü bu işte bi iş var trabzon bana içerde 4 tane atacak takım değil(darksaal yanlış anlama
)

Allah Allah noluyo ya şu hatadan sonra takım çöktü bu işte bi iş var trabzon bana içerde 4 tane atacak takım değil(darksaal yanlış anlama
)

Takas yanlış anlamazsan, Kayseri'nin kadrosunun pek iyi olmadığını söylemek istiyorum.

Ozan bu sonuçlarda ev sahibi etkisi az mı? Ev sahipleri baya ezilmiş gibi.

Ev sahibi etkisinin azaltılması işe yaramış gözüküyor... Deplasmanda Kayseri'ye 4 attık... Takım toparlanmaya başladı. Hedefimiz ikincilik

Takas yanlış anlamazsan, Kayseri'nin kadrosunun pek iyi olmadığını söylemek istiyorum.

öyle ama ligte böyle sonuçlar olmazdı hiç sonuçta süper finaldeyiz kayseriyle gs bende olacaktı varya

)

Kayseri play-off sürecinde kötü gidiyor... 4 tane atmamız gayet doğal

öyle ama ligte böyle sonuçlar olmazdı hiç sonuçta süper finaldeyiz kayseriyle gs bende olacaktı varya

Ligden baya farklıymış süper final demek ki.

Ozan'ın avantajları azaltması bence hak edeni ortaya çıkarmaya başladı, bir de senin en son stadyumun 3000 idi, biraz arttırmışsındır umarım.

Ligden baya farklıymış süper final demek ki.

Ozan'ın avantajları azaltması bence hak edeni ortaya çıkarmaya başladı, bir de senin en son stadyumun 3000 idi, biraz arttırmışsındır umarım.
şu an 120.000 yaptım ama fayda etmiyo yeniden 3000 yapacam

Süper oldu bu
Hakettiğimiz bir galibiyet almışız

ev sahibi etkisi yerine deplasman etkisi gelmiş tek puanımı dışarda fenerden aldım

ozan galiba benim takımda bir sorun var son 5 macın üst üste berabere bitmesi normal olamaz ?

bursayla berabere kaldık 4 puan farkını koruduk kazanmayı umuyoduk..