Bana yine bir şey getirmemiş.
Kaşifleri değişelim mi?
Evet öyle yaptım ama hayırlısı artık, inşallah fark yemeyiz.
Haftaya Bayern maçım var onu düşünüyorum.
Ben kendim çalıştırdım sonradan. Sorun sadece otomatik çalışma sisteminde, önemli bir şey değil ama bir süre açmayacağım daha. Boşluklu gidelim biraz hatalar giderilene kadar.
Futbu'yu iyi bilen var mı ?
Oyundan ziyade taktikle futbuya çok sık giremiyorum ve bir kere girip iyi sonuçlar elde etmek istiyorum önerin var mı ?Oyunla ilgili bir şey soracaksan, yardımcı olmaya çalışırım.
Futbu'yu iyi bilen var mı ?
Taktik soracaktım böyle bir kere girip iyi sonuçlar elde etmek için.Oyun ile Her şeyi Sorabilirsin 2 Sezondur oynuyoruz
Oyundan ziyade taktikle futbuya çok sık giremiyorum ve bir kere girip iyi sonuçlar elde etmek istiyorum önerin var mı ?
Sağol Darksaal dediklerini uygulayacağım.
İyi sonuç elde etmek istiyorsan her gün en az 5 dk civarı girmen gerekir oyuna.
Antrenmanda oyuncularını her gün geliştirmen, kondisyon ve moral dengesini sağlaman gerekir.
İyi oyuncular almak istiyorsan hem de fazla para vermeden kaşifi mutlaka kullan.
İlk 11 ve taktiklerde sertliği her maç öncesi hakemin durmuna göre ayarlamayı unutma.
Oyuncu dizilişini ben sezon başı beliryorum ve değiştirmiyorum, ona göre oyuncular alıyorum takıma.
Sen de belirli bir oyun dizilişi seç kendine.
Takımına baktım, ilk 11'i hiç değiştirmemişsin, kondisyon ve moraller yerlerde.
Takımla ilgilenmeden iyi sonuçlar elde edemezsin, antrenmanı mutlaka kullan, antrenör almadıysan takıma teknik ekip bölümünden kiralayabilirsin.
Ona sorma gel bana sor ona da ben öğrettimTaktik soracaktım böyle bir kere girip iyi sonuçlar elde etmek için.
Sağol.
Ona sorma gel bana sor ona da ben öğrettimEvet Dankının da dediği gibi
İyi sonuç elde etmek istiyorsan her gün en az 5 dk civarı girmen gerekir oyuna.
Antrenmanda oyuncularını her gün geliştirmen, kondisyon ve moral dengesini sağlaman gerekir.
İyi oyuncular almak istiyorsan hem de fazla para vermeden kaşifi mutlaka kullan.
İlk 11 ve taktiklerde sertliği her maç öncesi hakemin durmuna göre ayarlamayı unutma.
Oyuncu dizilişini ben sezon başı beliryorum ve değiştirmiyorum, ona göre oyuncular alıyorum takıma.
Sen de belirli bir oyun dizilişi seç kendine.
Takımına baktım, ilk 11'i hiç değiştirmemişsin, kondisyon ve moraller yerlerde.
Takımla ilgilenmeden iyi sonuçlar elde edemezsin, antrenmanı mutlaka kullan, antrenör almadıysan takıma teknik ekip bölümünden kiralayabilirsin.
Önemli değil bir isteğin olursa yanıma gel ilk 11 ini taktikleri falan ayarlarızSağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?