FF Futbu Ligi 30.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Kayserispor 5-1 Galatasaray
Fenerbahçe 6-2 Orduspor
Samsunspor 0-1 Antalyaspor
İstanbul BB 1-0 Eskişehirspor
Gaziantepspor 1-2 Ankaragücü
Manisaspor2-2Trabzonspor
Gençlerbirliği 0-0 Beşiktaş
Bursaspor 3-0 Sivasspor
Mersin İdman Yurdu 1-0 Karabükspor

Son düzenleme:
oha galatasarayı hezimete uğratmışım :D buna sevinemem

ligin yeniden basladıgını bugun tesadüfen ogrendim. oyuncularımı hic gelistirememisim hersey ilk gunki gibi. kondisyonlarıda toparlamakta oldukca zorlanıcam. keske herkese ozel mesajla bildirilseydi. takımın basına gectikten sonra yine galibiyet sevinclerimiz devam ediyor. hedef ilk 3 (sivassporu 3-0 maglup etmisiz)

Çok kötü bir yenilgi aldık. Bu yenilgide sorumluluk bana ait. Haftalar azalıyor bundan sonra hataya tahammül yok...

ligin yeniden basladıgını bugun tesadüfen ogrendim. oyuncularımı hic gelistirememisim hersey ilk gunki gibi. kondisyonlarıda toparlamakta oldukca zorlanıcam. keske herkese ozel mesajla bildirilseydi. takımın basına gectikten sonra yine galibiyet sevinclerimiz devam ediyor. hedef ilk 3 (sivassporu 3-0 maglup etmisiz)

Bölüm takip ediliyor diye gerek duymamıştım keşke sen de baksaymışsın. :)

Çok kötü bir yenilgi aldık. Bu yenilgide sorumluluk bana ait. Haftalar azalıyor bundan sonra hataya tahammül yok...

Bölüm takip ediliyor diye gerek duymamıştım keşke sen de baksaymışsın. :)

artık saglık olsun adminim. yapabildigim kadar ayarlamaya calısıcam birseyler :)

Ligin en kötü takımını neredeyse ilk 8'e sokacaksın nasıl değişmiyor :D

Sen kaşiften uçuk isteklerde bulunursan bulamaz tabii adam :D

Tabi tabi. :D

Ben en iyi 15. olurum lig sonunda ama o da zor, son 4 çok yakın birbirine. :)

Uçuk olur mu ya ? 85 üstü bir DR istedim, millet 90'dan aşağı oyuncu istemiyor kaşiften. :D