FF Futbu Ligi 3.Sezon 12. Hafta Maç Sonuçları

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,593
Puanı
1,061
FF Futbu Ligi 3.Sezon 12. Hafta Fikstürü

Inter3-2Udinese

Novara 0-3 Parma

Lecce 0-4 Fiorentina

Juventus 4-1 Palermo

Genoa 4-1 Cesena

Roma 0-3 Catania

Siena 5-1 Cagliari

Bologna 1-2 Milan

Chievo Verona 0-1 Napoli

Atalanta 1-4 Lazio

İnterle Kıran Kırana Gitti Maç Son Anda Beraberliği Kaçırdım:D

- - - Ekleme - - -

Inter: 3 Udinese: 2

[TABLE="width: 455"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74'[/TD]
[TD="width: 430"]Udinese kendi yarı sahasından çıkamıyor. Fakat Inter gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor bu dakikalarda. Giampaolo Pazzini şimdi topla buluştu. Uzaklardan şansını deniyor ve... Top az farkla dışarı çıkıyor...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]63'[/TD]
[TD="width: 430"]Inter atağa çıkarken top kaybı geldi orta sahadan. Udinese kontratağa çıkıyor bir anda çoğaldılar rakip sahada. yerden pasını gönderiyor ve topu Danilo ile buluşturuyor. Danilo bomboş pozisyonda vuruyor ve... GoooLLL Danilo kariyerinin en rahat gollerinden birini attı...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 430"]Inter atak hazırlığında. Udinese defansı yerleşti. Giampaolo Pazzini uzaktan sert bir şut ve... Direkten dönüyor top, sonrasında kaleci kontrol ediyor dönen topu...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]56'[/TD]
[TD="width: 430"]Udinese kendi yarı sahasından çıkamıyor. Fakat Inter gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor bu dakikalarda. Fredy Guarín şimdi topla buluştu. Uzaklardan şansını deniyor ve... GoooLLL!!! Júlio César topa müdahale etti fakat yine de gole engel olamadı. Inter beklenmedik bir anda gelen gole seviniyor...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]46'[/TD]
[TD="width: 430"]Inter etkili geliyor. pasını attı şimdi Antonio Di Natale topla buluştu.Antonio Di Natale kaleci tarafından düşürülüyor ve... Penaltı diyor hakem. Diego Milito sol köşeye baktı, vuruşunu yaptı... GoooLLL Diego Milito penaltıyı gole çevirmeyi başarıyor. Kaleci çaresiz...
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]25'[/TD]
[TD="width: 430"]Defansın bir anlık hatasını iyi değerlendiren Gabriel Torje topu aldı.Kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunu yaptı ve... Júlio César yerinde müdahele ile topu kornere gönderiyor.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]8'[/TD]
[TD="width: 430"]Udinese kendi yarı sahasından çıkamıyor. Fakat Inter gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor bu dakikalarda. Wesley Sneijder şimdi topla buluştu. Uzaklardan şansını deniyor ve... GoooLLL!!! Júlio César topa müdahale etti fakat yine de gole engel olamadı. Inter beklenmedik bir anda gelen gole seviniyor... [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

deplasmanda novara yı 3-0 la geçtik :D

- - - Ekleme - - -

o nasıl oldu :D

İşte Böyle

Maç 3-3 Bitti Ama 4-1 Mağlubum
BU MAÇ İPTAL EDİMELİ YA DA 3-3 BİTİRİLMELİ

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]89'[/TD]
[TD]Édgar Barreto topu defansın arkasına gönderiyor. Sofiane Feghouli şimdi topla buluştu ve çaprazdan sert bir şut... Direkten dönüyor top. Sonrasında defans uzaklaştırıyor topu...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]83'[/TD]
[TD="width: 430"]Juventus yükleniyor. Claudio Marchisio defansın arkasına harika bir pas gönderiyor. Fabio Quagliarella bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vurdu ve... Kaleci kurtardı. Gerçekten müthiş bir kurtarış...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]75'[/TD]
[TD="width: 430"]Sofiane Feghouli topla buluştu ceza sahasına girdi derken düşürülüyor.Hakem penaltıyı verecek mi ? Gözler hakemde ve... Penaltı diyor hakem.Gianluigi Buffon topun başında vuruyor sağ köşeye ve... GoooLLL kaleciyle topu ayrı köşelere gönderdi Gianluigi Buffon...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 430"]Edin Dzeko topla buluştu ceza sahasına girdi derken düşürülüyor. Hakem penaltıyı verecek mi ? Gözler hakemde ve... Penaltı diyor hakem. Gianluigi Buffon topun başında vuruyor sağ köşeye ve... GoooLLL kaleciyle topu ayrı köşelere gönderdi Gianluigi Buffon...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]56'[/TD]
[TD="width: 430"]Juventus yükleniyor. Claudio Marchisio defansın arkasına harika bir pas gönderiyor. Alessandro Matri bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vurdu ve... Top az farkla dışarı çıktı...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]49'[/TD]
[TD="width: 430"]Federico Balzaretti rakibine faul yaptı. Hakem sarı kartı gösteriyor…[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]49'[/TD]
[TD="width: 430"]Palermo bu dakikalarda ataklarını sıklaştırırken geride büyük boşluklar bırakıyor. Arturo Vidal topu çaldı. Uzun bir pas attı orada Alessandro Matri kaleciyle karşı karşıya kaldı. Emiliano Viviano yerinden çıktı. Alessandro Matri aşırtma bir vuruş yapıyor ve... Emiliano Viviano hızlı hareket ederek müthiş bir kurtarışa imza atıyor...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]35'[/TD]
[TD="width: 430"]Palermo defansındaki top kaybı Juventus için bir kontratak şansı doğurdu.Giorgio Chiellini ceza sahası içerisine etkili bir orta yapıyor ve... GoooLLL Mirko Vucinic bomboş pozisyonda kafayı atıyor ve topu ağlarla buluşturuyor...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]33'[/TD]
[TD="width: 430"]Sofiane Feghouli pasını iyi yere attı. Édgar Barreto aldı şimdi önüne baktı.Sert bir şut ve... Gianluigi Buffon harika bir kurtarışla topu alıyor.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]14'[/TD]
[TD="width: 430"]Palermo defansındaki top kaybı Juventus için bir kontratak şansı doğurdu.Stephan Lichtsteiner ceza sahası içerisine etkili bir orta yapıyor ve...GoooLLL Arturo Vidal bomboş pozisyonda kafayı atıyor ve topu ağlarla buluşturuyor...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]5'[/TD]
[TD="width: 430"]Juventus defansındaki top kaybı Palermo için bir kontratak şansı doğurdu.ceza sahası içerisine etkili bir orta yapıyor ve... GoooLLL Sofiane Feghouli şık bir kafa vuruşuyla golü yaptı...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]2'[/TD]
[TD="width: 430"]Hakem sarı kartını Joey Barton için çıkarıyor…

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bakın penaltıyı ben kazanıyorum inter atıyor Bu Maçı Ben Aldım Haksızlık

- - - Ekleme - - -

Kanıtım
[TABLE="class: cms_table, width: 455"]
[TR]
[TD="width: 430"]Inter etkili geliyor. pasını attı şimdi Antonio Di Natale topla buluştu.Antonio Di Natale kaleci tarafından düşürülüyor ve... Penaltı diyor hakem. Diego Milito sol köşeye baktı, vuruşunu yaptı... GoooLLL Diego Milito penaltıyı gole çevirmeyi başarıyor. Kaleci çaresiz..[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

iYİ MİSİN 😎

Hayır

- - - Ekleme - - -

Bakın penaltıyı ben kazanıyorum inter atıyor Bu Maçı Ben Aldım Haksızlık

- - - Ekleme - - -

Kanıtım
[TABLE="class: cms_table, width: 455"]
[TR]
[TD="width: 430"]Inter etkili geliyor. pasını attı şimdi Antonio Di Natale topla buluştu.Antonio Di Natale kaleci tarafından düşürülüyor ve... Penaltı diyor hakem. Diego Milito sol köşeye baktı, vuruşunu yaptı... GoooLLL Diego Milito penaltıyı gole çevirmeyi başarıyor. Kaleci çaresiz..[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bende Öyle 2 Tane Var :) 3-3 Bitmeli Benim Maçım

Tahmin ettiğim gibi spiker hatası. Lütfen yarın akşamdan itibaren penaltıları dikkatlice takip etsin herkes. Ben düzelttiğimi düşünüyorum ama emin olmamız gerek. :)