FF Futbu Ligi 26.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Fenerbahçe 2-0 Gaziantepspor
Manisaspor 0-0 İstanbul BB
Gençlerbirliği 0-0 Antalyaspor
Kayserispor 4-3 Eskişehirspor
Mersin İdman Yurdu 2-0 Ankaragücü
Samsunspor1-2Trabzonspor
Sivasspor 0-0 Galatasaray
Beşiktaş 7-3 Karabükspor
Bursaspor 1-0 Orduspor

Çok iyi bir galibiyet
Kaan'la beraber zirveden uzaklaştık

Kayseriyle bol gollü maç olmuş ama keşke 1 puan alabilseydik

evimizde berabere kalmamız kötü oldu liderle puan farkı 7ye çıktı

Bu arada ev sahibi avantajı düşürüldü bu maçlarla birlikte. Bu haftaki maçlarda ev sahibi takımlar zaten daha güçlü olduğu için pek anlaşılmadı ama ilerleyen maçlarda daha belirgin olacaktır.

Bu arada ev sahibi avantajı düşürüldü bu maçlarla birlikte. Bu haftaki maçlarda ev sahibi takımlar zaten daha güçlü olduğu için pek anlaşılmadı ama ilerleyen maçlarda daha belirgin olacaktır.

haksızlık oldu admin ilk yarı ev sahibi olan takımların avantajı olacak şimdi.

İlk defa bir maçta 3 gol yedim

Buda kaledeki dengesizlikten kaynaklanıyor sanırım 1-2 maç cenk antremanda olacak

Ben GS'le berabere kaldım bende ters tepki yaptı avantajın düşürülmesi

Ozan avantajın azaldığını ben kendi maçımdan anladım rahatça.

Benden her haliyle üstün olan bir takımla eşit oynamışız, hatta Ankaragücü'nün isabet oranı daha yüksek, kaleci nedeniyle sonuç iyi olmamış tabi ama yine de ben durumdan mutluyum, eskiden olsa eski kadromla bile çok ağır yenilirdim.

Tabi önümüzdeki haftalara da bakmak lazım, yine hep ev sahipleri kazanabilir.

Yarın evimde Samsun ile karşılaşıyorum, ev sahibi avantajı da kalmadığına göre yenilmek kaçınılmaz !

Bu arada transfer listesindeki fahiş fiyatlardan daha ucuza oyuncu satmak isteyen varsa alabilirim, her mevki olabilir, durumum çok kötü.

1-2 yenilmişiz
Artık ilk 8 şansımızda dur. Küme düşmesek iyidir

1-2 yenilmişiz
Artık ilk 8 şansımızda dur. Küme düşmesek iyidir

Bugün seninle oynuyormuşuz, yarın senin için 3 puan garanti.

Bu arada site açılır açılmaz kaşifi kullananlar olmuş, hele Gençlerbirliği tüm parasını yatırmış maşallah yeni oyuncusuna.
Beşiktaş da iddiasını sürdürüyor.

Kaşifi bana sen hatırlattın

Açılır açılır kullanmamız lazım zaten, çünkü her bakımdan sıkıntı içersindeyiz antremanlardan dolayı misal ilk defa 3 gol birden yedim dün

Kaşifi bana sen hatırlattın

İyi işte, ne güzel kullan, bu saatten sonra kim daha atik diye bakacak durumda değilim, benim sıram her türlü belli.

Açılır açılır kullanmamız lazım zaten, çünkü her bakımdan sıkıntı içersindeyiz antremanlardan dolayı misal ilk defa 3 gol birden yedim dün

Ben azıcık düşüneyim diyordum, o sürede 23:00 olmuş bile.

İyi işte, ne güzel kullan, bu saatten sonra kim daha atik diye bakacak durumda değilim, benim sıram her türlü belli.

Ben azıcık düşüneyim diyordum, o sürede 23:00 olmuş bile.

23'te antremanlar oluyor diye biliyorum, yanılmıyorsam kaşif saat 1'de adam getiriyor

23:00'de kaşif kapanıyordu eskiden, değişmediyse öyle.

Yok kapanmıyor 1'e kadar süre var.

haksızlık oldu admin ilk yarı ev sahibi olan takımların avantajı olacak şimdi.

Ev sahibi - deplasman maçı sayıları eşit sonuçta. Bu değişimler olmuşken bunu da sıradan çıkarmamız gerekirdi çünkü bir sonraki ligde de aynı sorunun yaşanmasını istemeyiz. Burada hep birlikte test etmiş olacağız.