FF Futbu Ligi 14.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Mersin İdman Yurdu 0-1 Beşiktaş
İstanbul BB 0-0 Karabükspor
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray
Kayserispor 1-0 Gençlerbirliği
Ankaragücü 0-0 Eskişehirspor
Trabzonspor 4-0 Orduspor
Gaziantepspor 1-1 Antalyaspor
Samsunspor 6-2 Sivasspor
Manisaspor 2-0 Bursaspor

Son düzenleme:
Ow yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ankaragücüyle berabere kalmışız 3 haftada her maç kırmızı kart gördük çok kötü

Ankaragücü yeni menejeriyle 2.beraberliğini almış oldu

Mehmet Çakır'ın gördüğü kırmızı kart oyun planımızı bozdu ve bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. 4.sıradaki takımla 9 puan fark var. Şampiyonluk play-off'unda olacağımıza inanıyoruz.

oyuncularının değil top oynamak adım atmasının imkansız olan kayserispora yenildik. kondisyonun önemi arttırılmalı..

Kondisyonlar için bir düzenleme daha yapıldı. Bu düzenlemeyle özellikle 0 kondisyonlu oyuncular oynatan takımlar kötü etkilenecekler...

hayır %70 falan olsa neyse 7-8 oyuncusu 0 kondisyon nerdeyse neyse olan oldu mersinle olan maçımızı kazanmalıyız

hayır p falan olsa neyse 7-8 oyuncusu 0 kondisyon nerdeyse neyse olan oldu mersinle olan maçımızı kazanmalıyız

Kondisyonlar önemli ölçüde etkili ama daha da belirleyici olması lazımdı. Maç Kayseri'nin ev sahibi avantajı olmasının da etkisiyle dengede gitmiş ve kazanan taraf şansa kalmış.

Orduspor galibiyetiyle 3. sıraya yükseldik

Takipçilerimizin ve liderin puan kaybettiği haftada Galatasaray'ı savunma oyuncularımızın golleriyle 2-0 geçtik

düsüsümüz devam ediyor ama taraftarın ve yonetiminde destegiyle bu takım buyuk isler basarıcak.bizler inandık sizler de inanın. Allah yardımcımız olsun

bu arada kondisyon üzerindeki oynamalar konusunda cok sevindim admin. bence de kondisyonla ilgili belirli farklılıklar olmalıydı. sonucta biz o kondisyonları dengede tutmak icin caba sarf ediyorsak karsılıgında da olumlu birseyler gormeliyiz

Uzun süre sonra galibiyet aldık ve Deplasmandaki ilk galibiyet olmasıyla güzel bir sonuç..

hayır %70 falan olsa neyse 7-8 oyuncusu 0 kondisyon nerdeyse neyse olan oldu mersinle olan maçımızı kazanmalıyız

ben sana ne dedim 0 kondisyonla neler yapıyorum
nasıl fark olmamış ona şaşırdım.bu arada takım müthiş gidiyo sondan 2.ydim 7.sıraya kadar çıktım