- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Söylersen sorununu ben yardım edebilirim.Yendiğimiz için mutluyuz. Ama hala ben bu işi beceremiyorum. 😡
Taktik kurmayı beceremiyorum. Strateji işlerinde çok kötüyümdür. Hiç bir zaman oyuncularımın olduğu gibi üstün bi maç geçmiyor.Söylersen sorununu ben yardım edebilirim.
Evet, benim yenildiğim takımı yendin, pek denk değil 😳Chalsea'ye karşı güzel galibiyet aldık. Hedefe yaklaştım ama tökezlemektende çok korkuyorum. Puanlar hala çok yakın ve belirginleşen bir şey yok. Çok kritik gidiyir lig.
@Amoureux şimdi benzer gitmeye başlamışiz.
Taktik kurmayı beceremiyorum. Strateji işlerinde çok kötüyümdür. Hiç bir zaman oyuncularımın olduğu gibi üstün bi maç geçmiyor.
Evet, benim yenildiğim takımı yendin, pek denk değil 😳
Bende de o sorun var ya.Bak bilmiyorum hangi taktik oyuncuları daha iyi olmasını ve daha güzel oynamasını ve en önemlisi maçı almamızı sağlar.Taktik kurmayı beceremiyorum. Strateji işlerinde çok kötüyümdür. Hiç bir zaman oyuncularımın olduğu gibi üstün bi maç geçmiyor.
Evet, benim yenildiğim takımı yendin, pek denk değil 😳
Benim adamlar 90'lık, karşımdaki 75'in üstünde olursa üstün oluyor, altında kalırsa yenebiliyorum. Senle berabere kalmıştık yani.Bende de o sorun var ya.Bak bilmiyorum hangi taktik oyuncuları daha iyi olmasını ve daha güzel oynamasını ve en önemlisi maçı almamızı sağlar.
ChealseHangisi. Ben manejersiz takıma yenildim.
Burada iyi taktik kurmak gerek ve ben onu beceremiyorum.Belki de o yüzden yeniliyorumBenim adamlar 90'lık, karşımdaki 75'in üstünde olursa üstün oluyor, altında kalırsa yenebiliyorum. Senle berabere kalmıştık yani.
Chealse
Ben de berabere kalmıştım Leicester'la.
Yani şimdi yanlış anlaşılma olmasın, ama sen Hull City'sin yaniBurada iyi taktik kurmak gerek ve ben onu beceremiyorum.Belki de o yüzden yeniliyorum
Büyük takımda değil olay.Güzel menajerlikte.Ben de büyük takımlar çalıştırdım.Her iki büyük takımımda da final de ligi ve kupayı kaybettim.Mesela OzaN admin bu sezon iddialı geliyor.Kaan da Burnley'le iddialı onlarda galip olabilirler.Yani şimdi yanlış anlaşılma olmasın, ama sen Hull City'sin yani
Ama ben ManU'yum
Benim adamlar 90'lık, karşımdaki 75'in üstünde olursa üstün oluyor, altında kalırsa yenebiliyorum. Senle berabere kalmıştık yani.
Chealse
Ben de berabere kalmıştım Leicester'la.