FF Futbu Ligi 12.Sezon 3.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
screenshot-20_08.png

Yine berabere. Yarın takıma bir ayar gerek.:( kaç gündür PC'siz uğraşamıyorum. Yarın açayım bilgisayarı.

Yine vasat bir futbol ve hezimet. Halbuki Swensea bu kadar kötü değildi. Bu gidişle sonunculuğa demir atmam kaçınılmaz. :(

Sistemde değişiklik yapma zamanı geldi. Önümdeki Arsenal maçından ya puan alacağım ya da tarihi fark yiyeceğim. :D

@sokak sanati PC de olup da mobilde olmayan bir ayar var mı ki? :) Hiç PC den denemedim henüz.

Sonunda galibiyet geldi.Zor da olsa galibiyet aldık.Önümüzdeki üç maç çok zor olacak gibi.Sırayla Manchester United , Manchester City ve Liverpool.Bu takımları en azı birini yensem diğer iksiyle beraber kalsam iyi.Ama bu kadroyla,bu takımla zor gibi. :(

Ne güzel oynadıydık ya. Menajersiz takımı yenemedik. Koskoca ManU'sun sen :(

Yine vasat bir futbol ve hezimet. Halbuki Swensea bu kadar kötü değildi. Bu gidişle sonunculuğa demir atmam kaçınılmaz. :(

Sistemde değişiklik yapma zamanı geldi. Önümdeki Arsenal maçından ya puan alacağım ya da tarihi fark yiyeceğim. :D

@sokak sanati PC de olup da mobilde olmayan bir ayar var mı ki? :) Hiç PC den denemedim henüz.

Mobilden zorlanıyor. PC'de her yolu deneyip en iyisine karar veriyordum.:X

Mobilden zorlanıyor. PC'de her yolu deneyip en iyisine karar veriyordum.:X

O kadar Chelsea'yi yen, sonra Burnley'e yenil. Yenilmezlik serisi 3 maç sürmüş oldu. :)

İnşallah ayni durumu bende yasamam
Benim kadroya göre senin kadro çok daha iyi. Taktiksel hata yaptım sanırım. Burnley'i menajersiz bir takım sanmıştım ayrıca. Canlı takip ediyordum maçı, bir baktım goller gelmeye başladı. Taktik değiştirdim bu kez ama @OzaN kazanır. Ne güzel ilk 5'e doğru gidiyordum, takıldım. Oyuncu geliştiriyorum daha, geliştirdiğim oyuncuları tam anlamıyla sahaya sürmedim. Birkaç oyuncu transferi şart, kilit oyuncu lazım bana. Öyle ya da böyle kadronun oturması zaman alacak. En azından ilk 10'da bile bitirsem başarı. :)

Benim kadroya göre senin kadro çok daha iyi. Taktiksel hata yaptım sanırım. Burnley'i menajersiz bir takım sanmıştım ayrıca. Canlı takip ediyordum maçı, bir baktım goller gelmeye başladı. Taktik değiştirdim bu kez ama @OzaN kazanır. Ne güzel ilk 5'e doğru gidiyordum, takıldım. Oyuncu geliştiriyorum daha, geliştirdiğim oyuncuları tam anlamıyla sahaya sürmedim. Birkaç oyuncu transferi şart, kilit oyuncu lazım bana. Öyle ya da böyle kadronun oturması zaman alacak. En azından ilk 10'da bile bitirsem başarı. :)
Ayni durum benimde basima geldi :( Mav boyunca 6-7 atagim vardi karsi rakibin sadece 1 atagi. 1 atakla maci aldilar :(