FF Futbu Ligi 10. Sezon Kura Çekimi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,492
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FF Futbu Ligi 10. sezon için şimdi kura çekimi vakti. Başvurular hala devam ediyor fakat kura çekimi başladıktan sonra sadece geriye kalan takımları alabilirsiniz. Son 10-15 dakikaya yetişmek isterseniz hemen başvuru için şuradan: https://fav10.net/forum/threads/ff-futbu-ligi-10-sezon-başvuruları-başladı.230245/

Oyunda bildiğiniz gibi bu sezondan itibaren gerçek takım isimleri kullanılmayacak. Bu sezonki ligimiz olan İspanya Liginde takım isimlerimiz şöyle. Eğer beğenmediğiniz varsa sizin önerilerinizi de dikkate alabiliriz.

Barselego
Athlico Merrid
Virreal
Reel Merrid
Athlic Birbao
Espano
Centa Vito
Reel Sosieda
Gramadi
Livarte
Volladulad
Varentia
Ramo Verrecano
Armertia
Sevelra
Erthe
Reel Bitas
Marega
Gitafu
Osesano

Takımlar belli olduktan sonra öneri felan sunalım bence, çok vasat. :|

Bu ligdekilerin hemen hepsi benden ama diğer liglerde @darksaal ve @berkann'dan da yardım aldım. İspanya'dan da Barselego @darksaal'a ait.

Pes'tekiler sanki çok iyi de.
Buradan selamlarımı iletiyorum, çok sıkıntılı bir konu.

Bu işlerde telif nasıl yürüyormuş ben şimdi 2-3 küçük yakın harf değiştirsem olmuyor mu, andırmaması felan mı lazım yoksa?

Buradan selamlarımı iletiyorum, çok sıkıntılı bir konu.

Bu işlerde telif nasıl yürüyormuş ben şimdi 2-3 küçük yakın harf değiştirsem olmuyor mu, andırmaması felan mı lazım yoksa?
Valla net bir bilgi yok ama isim aynı olmadıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Zaten takım rengi, takım logosu gibi takıma ait olan bir şey de kullanmıyoruz.

Valla net bir bilgi yok ama isim aynı olmadıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Zaten takım rengi, takım logosu gibi takıma ait olan bir şey de kullanmıyoruz.
Ronaldinho yerine Romaldinho kullanılmıştı WE9'da mesela
Bir sıkıntı çıkarmaz.