16. Hafta Fikstürü
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
Yok bence taktiğin iyi. Oturmuş. İyi maçtı.Senin için olabilir
Kanatları kullanıp 4 - 5 atıyorum.Yok bence taktiğin iyi. Oturmuş. İyi maçtı.
Di Maria süper. Geçen sezon son transferimdi ama oynatamadan lig bitti.Kanatları kullanıp 4 - 5 atıyorum.
Di Maria güzelde, Özil daha güzel 5 maça 5 gol,3 asist.Di Maria süper. Geçen sezon son transferimdi ama oynatamadan lig bitti.
O bana geldi bir cacık olmadı.Di Maria güzelde, Özil daha güzel 5 maça 5 gol,3 asist.
Geçen sezon kötüydü.Bu sezon kendini geliştirmiş galiba. Ha bu arda Müller ilk oyunda golunu attı.O bana geldi bir cacık olmadı.
Hemde 1. Dakikada.Geçen sezon kötüydü.Bu sezon kendini geliştirmiş galiba. Ha bu arda Müller ilk oyunda golunu attı.
Aynen Ben maçı izledim Coentrao vuruyordu Müller pas atıyordu yanlışlık mı oldu acaba?Hemde 1. Dakikada.
Bu sene güzel takım sende.Ayarlamağı unutma.Üst sıralarda olabilirsin.Takımı ayarlamayı unutuyorum 2 gündür, az önce iyi bir ayar çektim inşallah toparlanırız bir an önce
Olur arada.Aynen Ben maçı izledim Coentrao vuruyordu Müller pas atıyordu yanlışlık mı oldu acaba?
Antrenmanları iyi kullan.Takımı ayarlamayı unutuyorum 2 gündür, az önce iyi bir ayar çektim inşallah toparlanırız bir an önce
İkinci kez oldu galiba.Olur arada.
Antrenmanları iyi kullan.
Coentrao iyi oyuncu. ilk futbu sezonumda transfer etmiştim.İkinci kez oldu galiba.
Niye üzüldün?Coentrao iyi oyuncu. ilk futbu sezonumda transfer etmiştim.
Şans yok ki bana iyi takım gelsin hazırdan. Kötüden iyi yapıyorum da.Niye üzüldün?