FF Futbu Ligi 1.Hafta Yorum & Tahmin & Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
trabzon handıkap yapar o zaman
admın maçta sakatlanan adamı antremana koyabılıyorum hata yokmu
Takımdan ayrı antrenman yapıyor olamaz mı

Doğru söylüyorsun ilgilenmem lazım onunla. Hata konusuna ekleyim. 1-2 gün içinde hallederim. Bugün ödevle uğraşmam lazım pek yeni bir şey ekleyemeyeceğim maalesef...

Maçlar bitti bilgileri göremiyormuyuz?

İlgili maça tıklayarak görebilirsin Fikstür kısmından

Sonuçları görüyorum tabiki
Şu oyuncu şunu yapmış şu kadar şut çekmiş vs. onları göremiyormuyuz?

[TD]Beşiktaş [/TD]
[TD]0-0 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Trabzonspor[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]

Teşekkürler
Bilgilerde sıkınyı yokmu, trabzonda olcan 2 sarıdan kırmızı yemiş altta göstermiyor bu durumu

Vay arkadaş 2-1 yenilmişiz. OzaN admin küme düşen takımı verirse bana olacağı oydu. Hep OzaN adminin yüzünden

2-1'lik skorla galip gelmişiz.Beklediğim bir sonuçtu.Tebrikler çocuklar.Cenk Tosun için kapıyı 10 milyondan açıyoruz.Aşağı teklifler değerlendirmeye bile alınmaz.Meraklısına duyurulur.

2-1'lik skorla galip gelmişiz.Beklediğim bir sonuçtu.Tebrikler çocuklar.Cenk Tosun için kapıyı 10 milyondan açıyoruz.Aşağı teklifler değerlendirmeye bile alınmaz.Meraklısına duyurulur.

Param yok şimdi zaten alamam

Takımım Orduspor ile iyi bir başlangıç yapmışım.

İyi bir sonuç aldık evimizde

İBB-Kayseri İlk haftadan 3 puan alamayan 2 takım karşılaşacak

Lige çok iyi bir giriş yapan Fenerbahçe ve Mersin İY Kadıköy'de kozlarını paylaşacak

antrenman sistemi böyle kalabilir bence güzel maçta oynayan oyuncular antrenman yapmıyor mu

tamamen ofmyede benzetmemek lazım
ayrıca ilk maçlar geride kaldı herkese tebrikler.

ve lider bursaspor gaziantep deplasmanına konuk oluyor

Ankaragücüyle karşılaşıyoruz, forvetinin 2 maç oynamayacağını düşündüğümüzden ve atak yapma fırsatı olmayacağını tahmin ederek riskli bir kadro sürdük
Ya rezil olucağız yada farka gider diye düşünüyorum..

konuk oldugumuz gaziantep deplasmanından eli bos donuyoruz. macta cok etkili ve ustun bir oyun sergilememize ragmen sonuca gidecek golu bulamayarak ilk puan kaybımızı yasadık.artık bu macı unutup yarın ki trabzon macı icin calısmalarıma ara vermeden baslicaz.