FF Futbol Ligi 19.Hafta Sonunda En İyi Menajerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
1capslockGençlerbirliği1126124
2kaan955Beşiktaş98235
3BesaleTEskişehirspor9211712
4brkzdmrGaziantepspor88961
5secquinBursaspor88956
6Orcun_22Fenerbahçe88412
7darksaalTrabzonspor87643
8EmReManisaspor867118
9emreemreuSamsunspor8491414
10Danger UA!Antalyaspor8151515
11Cenationİstanbul BB80879
12OzaN-FFKarabükspor7911313
13takasKayserispor75287
14xdragxxMersin İdman Yurdu6531618
15Arslan BeyOrduspor564911
16sifueriGalatasaray520210
17cevaaSivasspor4701016
18endgameAnkaragücü3751817

[TD="width: 35"]No [/TD]
[TD="width: 195"] Menajer [/TD]
[TD="width: 195"] Takımı [/TD]
[TD="width: 45"] Puan [/TD]
[TD="width: 45"] Hedef[/TD]
[TD="width: 45"] Sıra [/TD]

4 sıra yükselmişim :) capslock arayı baya açmış :)

Capslock zaten ligin 1.cisi şuan bu oyunu bizim oynamamız hata, herkes istediği kadar eleştirsin ama oyundan yararlandı:)

Capslock zaten ligin 1.cisi şuan bu oyunu bizim oynamamız hata, herkes istediği kadar eleştirsin ama oyundan yararlandı:)

bu dediğine çekememezlik deniyor sanırım. ligde benim takımımdan 2-3 kat üstün başlayıp bişey yapamadıysan senin hatan. şuanda 14 milyon euro var senin dediğin hata değil ticaret

bu dediğine çekememezlik deniyor sanırım. ligde benim takımımdan 2-3 kat üstün başlayıp bişey yapamadıysan senin hatan. şuanda 14 milyon euro var senin dediğin hata değil ticaret

Kandırma kimseyi burada:)Herşey açık.Ticaret falan:D

Kandırma kimseyi burada:)Herşey açık.Ticaret falan:D

bunu diyenin 3 milyonluk adamı 100 milyona koyup bariz bi şekilde oyun açığını yakalamaya çalışan biri olması baya şaşırtıcı :) :)

benim yaptığım al sat ekonomisi istesem şimdide yaparım -ye girmek çok bişeyi değiştirmiyor 18 kişinin 18ide eksiye girdi.

bu neye göre belirleniyor çok merak ediyorum ben 7.sıradayım adminin takımı 13 ama benim önümde neye göre belirleniyosa artık :D önemli olan takımın sıralaması :D

bunu diyenin 3 milyonluk adamı 100 milyona koyup bariz bi şekilde oyun açığını yakalamaya çalışan biri olması baya şaşırtıcı :) :)

benim yaptığım al sat ekonomisi istesem şimdide yaparım -ye girmek çok bişeyi değiştirmiyor 18 kişinin 18ide eksiye girdi.

ben hiç eksilere de düşmedim :D

Ne zaman koymuşum?Uydurma!Sen zaten en başından beri benle uğraşıyorsun.Takım lider giderken resmen şikeci diyende sendin.Şimdide oyun açığını yakalamaya çalışıyor diyorsun!

Son düzenleme:

Artı olarak ben hiç eksiye girmedim.Emin konuşma o kadar.

O kişi BuraK değil..:) Bursaspor teknik direktörü..

Üstüne kendin dedin, kural açık ve netti paran - de ise transfer yapamıyorsun, ama sen oyunun açığını yakaladın. bir oyuncuyu 30 milyona alıp 60'a saat ve bu sürekli kısa döngü şeklinde devam etsin..

Ligin 1. olma yönünde ilerliyorsun çünkü para ve oyuncun var, Süper lig'in Barcasısın artık:)Feneri 7-2 yenicek bir zihniyet olabiliyorsa ben yokum, zaten şuan boşuna emek harcıyor 17 takım..

Üstüne çekememezlik olsaydı çoktan şikayet yoluna başvurmuştum, şuan oyun hatasından yararlanarak kazanan bir rakipsin.:)Tebrikler.

Yarın Gençlerbirliğiyle maçım var.7-8 yemeden istifamı vermeyi düşünüyorum:)

yeteri kadar ticaret yeteneğiniz yoksa o sizin sorununuz. koy adamı 15-20 milyon fazla fiyatına alınıyor mu alınmıyor mu ?

gaziantep bizi evimizde yendi bişey dedikmi gardaş

yeteri kadar ticaret yeteneğiniz yoksa o sizin sorununuz. koy adamı 15-20 milyon fazla fiyatına alınıyor mu alınmıyor mu ?

15-20 milyon'a satman fazladan satman çok anormal bir durum değil sen bunu döngü haline çevirdin..

Kurallar değiştirilemez değilmi? ama oyun açığı vardı, sende bunu sürekli kullandın, paranın -100 milyon'a kadar düştüğünü kendin söyledin, sonra bunları sattın yani çok iyi bir kadron var..Bu devam etseydi ne olucaktı? Sergio Ramos'u almışsın sonra Xavi? Sonra Messi? Sonra Ronaldo devam ederdi heraldi:)

Öncelikle sevgili Capslock klavyedeki capslock tuşuna basıldığı zaman sen büyümezsin harf büyür.O yüzden şu "ticaretten anlamıyorsunuz" gibi kibirli lafları bir kenara bırak.Ayrıca sezon başından itibaren Gaziantepspor'un başarısını çekemeyen sensin.Bizim takımımızı şikeyle en başta sen suçladın.Her ne kadar cümlenin içinde "şike" tabirine yer vermesende bariz bir şekilde ne demek istediğin anlaşılıyordu.

Gelelim bir başka konuya.Yine bilip bilmeden,araştırmadan ifitira atmaya başlamışsın.Bursaspor teknik direktörü ben değilim.Ben Gaziantespor teknik direktörüyüm.

Sezon başında Gençlerbirliği'nin malum kadrosu ortadaydı.Vasat bir takım vardı.Zaten bu deplasmanda aldığımız galibiyet sürpriz değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...