FF Favori.Forumum.Net Çete Dizisi Oyuncuları Belli Oldu

AlemTo iyi fikir.
Umarim daha çok kisi kendine ait bir dizi yapar ve reyting sistemi de yapalir, sizce nasil bir fikir adminim ?

Böyle bir şey yapılabilir
Ama 3 diziyle değil 10 tane dizi olsun hepsi aynı gün yayınlansın okunma sayısına göre yapılır bir sıralama

@22 olursa güzel olur bence adminden dizi bekleriz

@23 yapımcılar karar verir artık yeni projeler için =))

Eğer böyle bir şey olursa bende komedi dizisi yapabilirim.
Zaten FF üyeleri aynı evde gibi bir şey yapmayı düşünüyorum.

@25 çok iyi olur bende komedi bölüme koydum komedilerde olduğu için tabi admin ff etkinliklerede koyabilir

Ben bir dram dizisi veya bir eser dizisi yapmak istiyorum, su an daha senaryo asamasindayim.

Adminim tabii ki reyting kurbani bir dizi istemeyiz ama bizim diziler oldukça iddiali gözüküyor, yani reyting kurbani olmaz
..

Daha 4 kisi felan gelirse böyle bir reyting sistemi yapilabilir.. Hadi arkadaslar daha 4 kisi daha

Açıkçası Ozan Adminin dizisi reyting rekorları kırabilir... En şanssız benim çünkü, herkes ilk bölüm merakıyla sizin dizilere bakar ama benimkinin tarzı biliniyor bundan dolayı erken final yolda gibi

daha çıkar 1-osmanaslan 2-ben 3-emreuu 4-fks 14 5-ozan daha çıkar

hacılar bende yaparım ama tek başıma beceremem ortak çalışmak isteyenler benimle görüşsün

Ya ben ilk defa Amir oluyorum, gözlerim yaşardı ne diyeceğimi bilemiyorum şu an...
Birazdan okuyorum ilk bölümü...