FF En İyi Oyuncu Yarışması Ekim Ayı Sonuçları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,520
Puanı
1,061
En İyi Oyuncu Yarışması'nın ekim ayı sonuçları belli oldu. Sonuçlar 20:30'da konuya eklenecek. Son hafta gelen oylarla sürpriz iki isim ilk 2 sırayı elde etti.

35 ismin 10 üzerinden 8 ve üstü puan aldığı ekim ayı listesinde:
Kiralık Aşk, İçerde, Arkadaşlar İyidir, Arka Sokaklar ve Poyraz Karayel'den üçer,
Hayat Şarkısı, Kara Sevda, , No:309, Seviyor Sevmiyor,Aşk Laftan Anlamaz, Familya ve Yüksek Soysyete 'den ikişer,
İlişki Durumu Evli, Gülümse Yeter Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz,Bodrum Masalı,Bana Sevmeyi Anlat, Paramparça'dan birer oyuncu yer aldı.
Listenin ilk sırasında Arka Sokaklar'da canlandırdığı Mesut karakteri ile Şevket Çoruh yer alırken; onu Tuval (Aşk Laftan Anlamaz) karakteriyle Demet Gül ve Yaşar Beyoğlu (Familya) karakteriyle Uğur Yücel takip etti.​

EKİM AYININ EN İYİ 20 OYUNCUSU
1-Şevket Çoruh: 9.47 (Arka Sokaklar)
2-Demet Gül: 9.41 (Aşk Laftan Anlamaz)
3-Uğur Yücel: 9.32 (Familya)
4-Onur Büyüktopçu: 9.11 (Kiralık Aşk)
5-Nurseli İdiz: 9 (İlişki Durumu Evli)
6-Burcu Biricik: 8.95 (Hayat Şarkısı)
7-Burçin Terzioğlu: 8.81 (Poyraz Karayel)
8-Neslihan Yeldan: 8.81 (Arkadaşlar İyidir)
9-Neslihan Atagül: 8.77 (Kara Sevda)
10-Zeynep Çamcı: 8.76 (Seviyor Sevmiyor)
11-Çetin Tekindor: 8.75 (İçerde)
12-Kaan Urgancıoğlu: 8.74 (Kara Sevda)
13-Su Kutlu: 8.67 (Arkadaşlar İyidir)
14-Yiğit Kirazcı: 8.64 (Seviyor Sevmiyor)
15-Aslı Bekiroğlu: 8.59 (Gülümse Yeter)
16-Zuhal Olcay: 8.58 (Yüksek Sosyete)
17-Nergis Kumbasar: 8.56 (Kiralık Aşk)
18-Sumru Yavrucuk: 8.53 (No:309)
19-Özgür Ozan: 8.52 (Arka Sokaklar)
20-Hare Sürel: 8.50 (Poyraz Karayel)

Son düzenleme:
etiketler geldi mi? @Çiğdem- @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @gözlemci @gizem ak @Harunnn60 @MasacRE- @Felon @batuhankaralar @Forumdash @MEnes @dosimosi @HarzeM @Bully @eskici @MayısKralı @ozgur2113 @denizz19 @Starcı @soo @ozmoturk @tolgab @OzaN @hasancrtk16 @ömer karataş @papuleoo @pompy @dreamy @charming @turkuazz @Aserat @eskici

ilk 20 ye giremeseler de iyi iş çıkaran isimler şöyle:D tahminlerini alayım online olanlardan kim 1. olmuştur?
CwMPMAyWAAAE9TO.jpg

Hayat Şarkısı'ndan Ahmet Mümtaz Taylan zaten belli olmuş, diğeri de kesinlikle Burcu Biricik. Tabii Olgun Toker'in olmaması büyük eksiklik. Familya'nın ikincisi de Uğur Yücel zaten, orası kesin. Arkadaşlar İyidir'deki üçlü Neslihan Yeldan, Su Kutlu ve Hayal Köseoğlu. Poyraz'dan da Burçin Terzioğlu ve Hare Sürel var. :A

Birinci tahminini de yapmıyorum, çünkü bu listenin durumu ciddiye alıp almamamı etkileyecek. :A @xemrexxx

Hayat Şarkısı'ndan Ahmet Mümtaz Taylan zaten belli olmuş, diğeri de kesinlikle Burcu Biricik. Tabii Olgun Toker'in olmaması büyük eksiklik. Familya'nın ikincisi de Uğur Yücel zaten, orası kesin. Arkadaşlar İyidir'deki üçlü Neslihan Yeldan, Su Kutlu ve Hayal Köseoğlu. Poyraz'dan da Burçin Terzioğlu ve Hare Sürel var. :A

Birinci tahminini de yapmıyorum, çünkü bu listenin durumu ciddiye alıp almamamı etkileyecek. :A @xemrexxx
aynştaynın kayıp torunu musun yoksa 😱

ben listeyi beğendim no problem:A

eklendi:F

Son düzenleme:
Şevket Çoruh'un birinci olması dışında güzel bir liste olmuş, diğer oyunculardan daha üstün olduğunu sanmıyorum. Demet Gül, Uğur Yücel, Burcu Biricik, Burçin Terzioğlu, Neslihan Yeldan, Su Kutlu, Zeynep Çamcı, Hare Sürel ve diğerlerine tebrikler, gelecek ay İlker Kaleli de girerse daha iyi olur. Şimdilik oy vermeye devam edeceğim ama daha kötü bir liste gelmesi durumunda unut beni. :A @xemrexxx

Şevket Çoruh ve Aslı Bekiroglu dışında gayet beğendim listeyi. Şevket Çoruh'u da severim ama 1. lik fazla olmus. Hare Sürel da daha iyi bir sırada olmalıydı. Emeğine sağlık.

Şevket Çoruh'u geçen hafta izlemeyip aaaa nasıl birinci olur? Gibi söylemlerde bulunması ne kadar mantıklı konuştuklarını gösteriyor.

Arka Sokaklar her şeye rağmen devam ediyor ve de devam edecek. Haftaya ilk beşi kapatıp düşmanlarımızı çatlatmaya devam edeceğiz.

uğur yücel ve çetin tekindor haricinde hiçbiri beş para etmez seçilenlerin:)
kim seçtiki bunları ? :)
arka sokakların besili tosbağası birinci olmuş oy verenlerin hepsi pompy sanırım :)

@faruk @Forumdash a hep diyirum sizin sirketi kara sevda kurtariyor diye aha da kaniti neslihanla kaan listede diğer dizileri gerisinde :A ay yine hakli ciktim ben kalp ben resmen:A @Çiğdem- @Harunnn60

arka sokakların besili tosbağası birinci olmuş oy verenlerin hepsi pompy sanırım :)
Senle ciğdemin oylar yarim oy sayiliyor pompy ninkiler 3kişilik oylar:A

@faruk @Forumdash a hep diyirum sizin sirketi kara sevda kurtariyor diye aha da kaniti neslihanla kaan listede diğer dizileri gerisinde :A ay yine hakli ciktim ben kalp ben resmen:A @Çiğdem- @Harunnn60

Senle ciğdemin oylar yarim oy sayiliyor pompy ninkiler 3kişilik oylar:A
zaten oylama sonucuna bakılırsa öyle bir hileli durum kesinlikle var :)
nerde çöp bir dizi onun oyuncuları seçilmiş :)
familya dizisinede ilk bölüm bakmıştım ondanda bir cacık olmaz :)

zaten oylama sonucuna bakılırsa öyle bir hileli durum kesinlikle var :)
nerde çöp bir dizi onun oyuncuları seçilmiş :)
familya dizisinede ilk bölüm bakmıştım ondanda bir cacık olmaz :)
Sen burcu biricik i neslihan atagül ü burcin terzioglunu bukdun da cacik yapmadi mi kaldi
Burada ciğdemin pesinden kosup güzel dolu listeye laf ediyon pis totoş.ss

Sen burcu biricik i neslihan atagül ü burcin terzioglunu bukdun da cacik yapmadi mi kaldi
Burada ciğdemin pesinden kosup güzel dolu listeye laf ediyon pis totoş.ss
izlediğim dizilerde oynaşmıyor onlar :)
nerde hanı cansu, hazal , meral felan filan :)

Fena degil diyelim gelecek ay Asli Sultani daha yüksege cikarmak lazim :A

@Çiğdem- onlara 1 puanı basıyor :F vadikızı ve charming le ittifak kurmuşlar güzel kızlara karşı :F
hahah aa bu konuyu şimdi yeni görüyorum :F

Mesut çok iyi oyuncudur @destere hak etmiş bence :A :A :A

ayy asıl 2.sırada demet gülün olması büyük rezillik olmuş kurtulamadık gitti şu kadından :F