FF En İyi Oyuncu Yarışması -- 7. Hafta Sonuçları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,520
Puanı
1,061
En İyi Oyuncu Yarışması'nın 7. hafta sonuçları belli oldu. Bu hafta zirvede yaşı küçük yeteneği büyük bir oyuncu var: Beren Gökyıldız, geçen hafta 2. olan küçük oyuncu Anne dizisiyle kalpleri fethetmiş gibi.

2. sırada ise 3 isim bulunuyor: Şebnem Bozoklu, Alperen Duymaz ve Demet Gül. İşte haftanın ilk 10'u:

1- Beren Gökyıldız (Anne) : 9.76
2- Şebnem Bozoklu (Altınsoylar) : 9.66
Alperen Duymaz (Bodrum Masalı) : 9.66
Demet Gül (Aşk Laftan Anlamaz) : 9.66
5- İlker Kaleli (Poyraz Karayel) : 9.60
6- E. Altan Düzyatan (Diriliş Ertuğrul) : 9.50
7- Çetin Tekindor (İçerde) : 9.28
8- Cansu Dere (Anne) : 9.24
9- Halit Ergenç (Vatanım Sensin) : 9.16
10- Kutsi (Kalbimdeki Deniz) : 9
Onur Büyüktopçu (Kiralık Aşk) : 9
Sumru Yavrucuk (No:309) : 9
Erdal Özyağcılar (Gülümse Yeter) : 9
Burak Deniz (Aşk Laftan Anlamaz) : 9
Özlem Tokaslan (No:309) : 9
kocamın-ailesi-pelin-600x299.jpg
maxresdefault.jpg alperenduymazaciask.jpg altinsoylularizlecom-altinsoylar-gulsum-kimdir-sebnem-bozoklu-kimdir.jpg

aaa anlamıyorum ben bu sonucları bu forumda 2 tür seyirci var yarısı kaliteli diziler yani aksiyon tarzı yarısıda komedi türü dram gibi zevksiz diziler izliyoru bu sonuclarda 1 hafta belirli iddialı dizilere yer veriliyor diğer haftada tuhaf tuhaf dizilere yer veriliyor bu hafta sıra yine tuhaf dizilerde haftayada kaliteli diziler gelir 2 seyirciyide bu yolla elinde tutmya çalısıyor bu yer cücesi :A :A :A @destere @Bully

Bu haftaki liste güzel olmuş. :D @eskici @gizem ak Alperen'i 2. yaptık helal olsun bize :A

İlker Kaleli ve Çetin Tekindor'a da tebrikler. :D

Bu haftaki liste güzel olmuş. :D @eskici @gizem ak Alperen'i 2. yaptık helal olsun bize :A

İlker Kaleli ve Çetin Tekindor'a da tebrikler. :D
aaa anlamıyorum ben bu sonucları bu forumda 2 tür seyirci var yarısı kaliteli diziler yani aksiyon tarzı yarısıda komedi türü dram gibi zevksiz diziler izliyoru bu sonuclarda 1 hafta belirli iddialı dizilere yer veriliyor diğer haftada tuhaf tuhaf dizilere yer veriliyor bu hafta sıra yine tuhaf dizilerde haftayada kaliteli diziler gelir 2 seyirciyide bu yolla elinde tutmya çalısıyor bu yer cücesi :A :A :A @destere @Bully
aralık ayıyla birlikte aylık sonuç açıklıcam kız ayda 1 kere oyk ullanıcanız :F senle @denizz19 un yarışmayl mücadeeyi tek konudan vericem :A

haftalıkta ilgi düşüyor gibi :F mesela bu hafta hayat şarkısı-familya-kara sevda-bana sevmeyi anlat gibi ilk 10a oyuncu sokabilecek diziler listeye giremedi 1 ya da 2 kişi oy kkullanmış onlara .ss @cookies @Aserat bu hafta kulis yapın siz:F
isteyen kullansın istemeyen kullanmasın ayoll sana haftalık sonuc yapmaya yetiyormu yeter işte :F

Şebnem Bozoklu nasıl ikinci oluyor anlamış değilim kadın daha bir bölüm oynadı listeye giriş yapmış , dizisi çok kötü başladı zaten.

İlker Kaleli, Halit Ergenç ve Beren Gökyıldız'ın varlığı ne kadar iyiyse Burcu Biricik ve Burçin Terzioğlu'nun olmaması o kadar kötü olmuş. Şebnem Bozoklu'nun performansı da başarılıydı ama yine de 2. olmasını beklemiyordum. Neyse şimdilik bu haftayı da garantiledin. :A @xemrexxx

İlker Kaleli, Halit Ergenç ve Beren Gökyıldız'ın varlığı ne kadar iyiyse Burcu Biricik ve Burçin Terzioğlu'nun olmaması o kadar kötü olmuş. Şebnem Bozoklu'nun performansı da başarılıydı ama yine de 2. olmasını beklemiyordum. Neyse şimdilik bu haftayı da garantiledin. :A @xemrexxx
oldu listey isen hazırla istersen :F hem hayat şarkısına 2 kişi oy kullanmış sadece geçen hafta değerlendirmeye alınmadı :F

Şebnem Bozoklu nasıl ikinci oluyor anlamış değilim kadın daha bir bölüm oynadı listeye giriş yapmış , dizisi çok kötü başladı zaten.
3.5 reyting 4 günlük tanıtımla başlayan bir dizi için gayet iyi, zaten Kanal D'nin de eskisi gibi her gün 9-10 reyting alan dizileri yok. Tatlı İntikam bittikten sonra önü daha çok açılır.

oldu listey isen hazırla istersen :F hem hayat şarkısına 2 kişi oy kullanmış sadece geçen hafta değerlendirmeye alınmadı :F
O değerlendirmeye alınmıyor da Kalbimdeki Deniz falan mı alınıyor? Yani Kutsi'nin listede olmasının saçmalığına girmeyeceğim ama ne yap et 3. kişiyi sen bul. :A

3.5 reyting 4 günlük tanıtımla başlayan bir dizi için gayet iyi, zaten Kanal D'nin de eskisi gibi her gün 9-10 reyting alan dizileri yok. Tatlı İntikam bittikten sonra önü daha çok açılır.

O değerlendirmeye alınmıyor da Kalbimdeki Deniz falan mı alınıyor? Yani Kutsi'nin listede olmasının saçmalığına girmeyeceğim ama ne yap et 3. kişiyi sen bul. :A
biz xemrexxx olarak herkese eşit mesafedeyiz şike yapmayız reyting için @çiğdem- ve @denizz19 gibi :A