FF En İyi Oyuncu Yarışması 5.Hafta Sonuçları

familyaya sadece senle ben oy kullanmışız .ss 3. kişi lazım oy hesaplayabilmem için

bu arada şu anda aylık listede:

içerde ve arkadaşlar iyidir den 3
familya, hayat şarkısı, kara sevda, no 309,kiralık aşk, seviyor sevmiyor 2
edho, yüksek sosyete,bana sevmeyi anlat,ilişki durumu evli 1'er oyuncuyla yarışıyor

poyraz karayel, aşk laftan anlamaz,arka sokaklar,paramparça dizileri de bu hafta 3'er kişi oy kullanırsa rekabete dahil olacak @çiğdem- @denizz19 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Bully @mrt-06 @Felon @pompy

Senin bu dandik listende olsak ne olur olmasak ne olur
imdb gibi adamım tek başıma

Ben bu hafta hiç oy kullanmadım.
O zaman diğer izleyiciler şişirmiş olmalı.

Poyraz'ı kolay dahil ederiz ama @sokak sanati'nin verdiği oyların geçersiz sayılması lazım.

bu arada bu haftaki oylar çok absürd olmazsa ilk 4 belli

1.uzak ara yapmış durumda ve @Aserat ın sevdiği biri

2. @Çiğdem- in
3. @mrt-06 nın
4. @denizz19 un sevdiği bir isim

1. nin değişme şansı sıfır ama siz yine de bu hafta da oylarınızı gönderin
@Bully @eskici @dosimosi @cookies @sokak sanati

turabi kacinci sirada? saydinmi @eskici nin oyunu @xemrexxx ?
yok saymadım
@Starcı sen ve @sokk sanati nin oylarını saydım ilk 10 da yok o yüzden bilmiyorum her hafta ilk 10u hesaplıyorum

Ben bize destek olmadan fırtınalar estirmişiz, bu hafta destek olcam bakalım ne olacak.

benle @sokak sanati 10 verdik sonra diger arkadas plani bozdu

Minik'e tebrikler onun disinda cok sacma bir liste olmus

Birinci kesinlikle Burcu Biricik olmalı, 9'dan aşağı puan verilirse tepkimi en ala şekilde göstereceğim. Ayrıca İlker Kaleli de listeye artık girmeli tabii dediğim şart gerçekleşirse.

1. Burcu Biricik: 10/10 (Hayat Şarkısı)
Hülyam Hülyam canım Hülyam

Birinci kesinlikle Burcu Biricik olmalı, 9'dan aşağı puan verilirse tepkimi en ala şekilde göstereceğim. Ayrıca İlker Kaleli de listeye artık girmeli tabii dediğim şart gerçekleşirse.
ilker kaleli bu ay lsitede olamıcak malesef 5 haftanın en az 3ünde değerlendirilmeli ama sezonun ilk bölümü için sadece 2 kişi oy kullanmış ilkere
bully melununa dediğim gibi poyrazdan hare sürel ve burçin terzioğlunun şansı var stratejini ona göre yap

burcu biricikse ilk 10 da gibi başına bir kaza gelmezse yani çiğdemin hayat şarkısı izleyeceği tutabilir bu hafta bence

diğer arkadaş olmasa kertenkele değerlendirmeye alınmıyordu en az 3 kişinin oy verdiği dizileri hesaplıyorum her hafa
oda dogru
artik sonlari bekleyecem oylama icin. tek bir kisi oylamissa bosuna parmaklarimi yormuyayim

Merak etme üzerine para da verseler izlemez HŞ'yi. Burçin ve Hare'yi de biz hallederiz.