Burcu Biricik, Burçin Terzioğlu ve Neslihan Yeldan'a tebrikler ama İlker Kaleli (hep @sokak sanati yüzünden) Uğur Yücel, Su Kutlu, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin olmaması hala büyük bir kayıp. Yine de bu haftalığına mazur görüyorum, çünkü geçen haftanın rezaletliğine göre daha iyi.@xemrexxx
familyaya sadece senle ben oy kullanmışız .ss 3. kişi lazım oy hesaplayabilmem içinBurcu Biricik, Burçin Terzioğlu ve Neslihan Yeldan'a tebrikler ama İlker Kaleli (hep @sokak sanati yüzünden) Uğur Yücel, Su Kutlu, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin olmaması hala büyük bir kayıp. Yine de bu haftalığına mazur görüyorum, çünkü geçen haftanın rezaletliğine göre daha iyi.@xemrexxx
bu arada şu anda aylık listede:
içerde ve arkadaşlar iyidir den 3
familya, hayat şarkısı, kara sevda, no 309,kiralık aşk, seviyor sevmiyor 2
edho, yüksek sosyete,bana sevmeyi anlat,ilişki durumu evli 1'er oyuncuyla yarışıyor
poyraz karayel, aşk laftan anlamaz,arka sokaklar,paramparça dizileri de bu hafta 3'er kişi oy kullanırsa rekabete dahil olacak @çiğdem- @denizz19 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Bully @mrt-06 @Felon @pompy
imdb gibi adamım tek başımaSenin bu dandik listende olsak ne olur olmasak ne olur