FF En İyi Oyuncu Yarışması 3. Hafta Sonuçları (3-9 Ekim)

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,936
Puanı
1,061
FF En İyi Oyuncu Yarışması'nda 3.haftayı geride bıraktık. Bu hafta zirvede 3 isim var; Rıza Kocaoğlu, Neslihan Yeldan ve Uğur Yücel.

Oy veren sayısı daha fazla olduğu için Rıza Kocaoğlu rakiplerinin önüne geçip haftanın birincisi oldu. İşte geçen haftanın en iyi oyuncuları:

1) Rıza Kocaoğlu : 9.66 /10 (İçerde)
2) Uğur Yücel: 9.66 /10 (Familya)
Neslihan Yeldan: 9.66 /10 (Arkadaşlar İyidir)
4) Nurseli İdiz: 9.33 /10 (İlişki Durumu: Evli)
5)Sezer Avcı: 9 /10 (Familya)
6)Şükran Ovalı: 8.75 / 10 (Familya)
Burcu Biricik: 8.75 /10 (Hayat Şarkısı)
8) Kaan Urgancıoğlu: 8.66 /10 (Kara Sevda)
Ayşegül Günay: 8.66 /10 (Asla Vazgeçmem)
10) Çetin Tekindor: 8.57 /10 (İçerde)

icerde-davut-kimdir-riza-kocaoplu-kim-730x411.jpg içerik.jpg familya-dizisi1.jpg

Uğur Yücel ve Neslihan Yeldan büyük atak yapmış, ama ikisi de dizilerinin son bölümlerindeki performanslarıyla fazlasıyla hak etti. Benim şaşırdığım isimler ise Sezer Avcı, Şükran Ovalı ve Ayşegül Günay oldu. Şahsen bu kadar yüksek puan tutturup Burcu Biricik, Çetin Tekindor gibi isimleri geçmek kolay değil. Kısacası listeye giren herkese tebrikler. :)

Rıza Kocaoğlu'na tebrikler, 3.bölümdeki performansıyla hak etmişti zirveyi sonuna kadar. :D Gelecek hafta Çağatay'ı da listeye sokarız umarım. :)

Yalnız gereksiz isimler mevcut listede, bir ayar çekmek şart. :A Bundan böyle ciddiye alıyorum bu etkinliği sana bir süre yeni üye kazandıracağım @xemrexxx :A

Rıza Kocaoğlu'na tebrikler, 3.bölümdeki performansıyla hak etmişti zirveyi sonuna kadar. :D Gelecek hafta Çağatay'ı da listeye sokarız umarım. :)

Yalnız gereksiz isimler mevcut listede, bir ayar çekmek şart. :A Bundan böyle ciddiye alıyorum bu etkinliği sana bir süre yeni üye kazandıracağım @xemrexxx :A
Kimmiş o gereksiz isimler? :A

Nurseli ye gereksiz demedin İnşallah. :)

Familya'dan çok fazla isim listeye girmiş, gerek yok. Asla Vazgeçmem ve Arkadaşlar İyidir dizileri de olmasa olurdu, neyse haftaya adaleti sağlayacağım ben. :A

İlişki Durumu Karışık hatrına bir şey demiyorum ona. :A
Sen bize gereksiz mi diyorsun?!

Familya'dan çok fazla isim listeye girmiş, gerek yok. Asla Vazgeçmem ve Arkadaşlar İyidir dizileri de olmasa olurdu, neyse haftaya adaleti sağlayacağım ben. :A

İlişki Durumu Karışık hatrına bir şey demiyorum ona. :A
Asla Vazgeçmem zaten bittiği için bir daha girmez. Hem Şükran Ovalı'yı ben de biraz gereksiz buldum, ama Uğur Yücel ve Sezer Avcı hak etti. Ayrıca Neslihan Yeldan da son bölümlerdeki performansıyla Bodurm Masalı kadrosunun tümünü ikiye katlar. İzle de gör. :A

Asla Vazgeçmem zaten bittiği için bir daha girmez. Hem Şükran Ovalı'yı ben de biraz gereksiz buldum, ama Uğur Yücel ve Sezer Avcı hak etti. Ayrıca Neslihan Yeldan da son bölümlerdeki performansıyla Bodurm Masalı kadrosunun tümünü ikiye katlar. İzle de gör. :A

Aa bu Neslihan Yeldan Kuzey Güney'de oynamıştı tamam ona lafım yok o zaman. :A Sezer Avcı kim be. ss

Aa bu Neslihan Yeldan Kuzey Güney'de oynamıştı tamam ona lafım yok o zaman. :A Sezer Avcı kim be. ss
Bence de olmasın yoksa benden bayağı çekeceğin vardı. Sezer Avcı da bu resimdeki kadın, ama muhtemelen daha önce izlediğin bir dizide oynamamıştır. :A

sezer-avci-familya.jpg

Bence de olmasın yoksa benden bayağı çekeceğin vardı. Sezer Avcı da bu resimdeki kadın, ama muhtemelen daha önce izlediğin bir dizide oynamamıştır. :A

sezer-avci-familya.jpg
Sen kimsin ki bana çektireceksin. ss

Sevmedim bu kadını, bir daha listeye girmemeli. :A

Sen kimsin ki bana çektireceksin. ss

Sevmedim bu kadını, bir daha listeye girmemeli. :A
Tabii ki de girecek, abartısız ve doğal oyunculuğuyla hak ediyor. Hem bu hafta Poyraz Karayel'in listeyi domine etmesini sağlamak lazım, yeni haftanın birincisi Burçin Terzioğlu olmalı. :A

Asli'nin olmadigi bir listeye itibar etmem :A
Senin Bodrum yeterli desteği alamıyor demek ki. :A

Tabii ki de girecek, abartısız ve doğal oyunculuğuyla hak ediyor. Hem bu hafta Poyraz Karayel'in listeyi domine etmesini sağlamak lazım, yeni haftanın birincisi Burçin Terzioğlu olmalı. :A

Aynen fragmandaki performansı bile yeter. :A

Haftaya sende destek verirsin o zaman :A

Haftaya sende destek verirsin o zaman :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan