Zaten @xemrexxx e gönderme amaciyla yaptim yoksa hicbirini izlemedim yani oylarim gecersizdirKertenkele kısmını s zaten izlemedim vallahi yolarım seni.![]()
Zaten @xemrexxx e gönderme amaciyla yaptim yoksa hicbirini izlemedim yani oylarim gecersizdirKertenkele kısmını s zaten izlemedim vallahi yolarım seni.![]()
fragman aciklayici olmadigi icin husran dedim. heyecanli bitti ve bambaska bir fragmanAsli'nin oldugu bir fragman hüsran olamaz
Neden böyle yapiyorsun simdi![]()
Daha iyi ya iste o konuyla ilgili neler oldugunu fragmanda ögrenemedik böyle daha heyecanlifragman aciklayici olmadigi icin husran dedim. heyecanli bitti ve bambaska bir fragman
Daha iyi ya iste o konuyla ilgili neler oldugunu fragmanda ögrenemedik böyle daha heyecanlifragman aciklayici olmadigi icin husran dedim. heyecanli bitti ve bambaska bir fragman
eger @xemrexxx bunu bile bile kaale aliyorsa oylamani artik benim gibi sadık,aboneli ve gunde en az iki diziye oy kullanan "jurisini" kaybeder![]()
turabiye verilen 1 i kabul ettim gerisini geçersiz kabul ettim
kabul ediyorsan ozaman sen beni unut artikturabiye verilen 1 i kabul ettim gerisini geçersiz kabul ettim
bu arada @sokak sanati kertenkele @Çiğdem- de edho sorgusuna alınacak yanlış cevaplar verirlerse oyları geçersizdir![]()
@Çiğdem- in kadin oyunculara oy kullanmasi yasaklanacakti ne oldu o isturabiye verilen 1 i kabul ettim gerisini geçersiz kabul ettim
bu arada @sokak sanati kertenkele @Çiğdem- de edho sorgusuna alınacak yanlış cevaplar verirlerse oyları geçersizdir![]()
@Çiğdem- in kadin oyunculara oy kullanmasi yasaklanacakti ne oldu o is![]()
Aynen hile yaptigin cok belli oluyorSen de adil oy kullan![]()