FF En İyi 50 Dizi Listesi Geliyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar 6. yaşımızı kutladığımız bu günde yepyeni bir uygulamanın daha temellerini atmış bulunuyoruz.

Bu yeni uygulamayla forumdaki "Yayındaki Diziler" bölümünde konusu olan dizilere 10 üzerinden puanlar verebileceksiniz. Her diziye verilen bu puanlarla dizi için bir FF Puanı belirlemiş olacağız ve eğer bu oylamaların amacına uygun bir şekilde kullanıldığı kanısına varırsak FF En İyi Dizi Listesi oluşturulması için çalışmalara başlayacağız. Bu çalışmalar sadece yayındaki diziler üzerinde değil eski diziler üzerinde de olacak eğer beklenen ilgi bulunursa...

Uygulamayı test etmek için Yayındaki Diziler bölümündeki konulara bakabilirsiniz.

Uygulamanın başarılı olması halinde Film Dünyası bölümü başta olmak üzere diğer bölümlerde de bu tarz uygulamalara yer verilebilir.

Not: Oylamaları sabote etmek için izlediği dizilere 10, izlemediklerine ise sürekli 1 puan veren kişilerin oyları geçersiz sayılacaktır.

admin kendi bölümü olan diziler olmayacak mı vadi yok mesela öbgzk vs.

Birkaç oy kullandım şimdilik ama ben bu uygulamanın herkesin kendi sevdiği diziye oy atmasıyla son bulacağını düşünüyorum

İntikam düşmanları saldırmış gibi.
Lütfen izlemediğiniz dizilere sırf oy atmak için atmayın arkadaşlar.
Kvp&İntikam savaşı olmasın bu uygulamada.

Tüm hepsine oy verdim. Umarım herkes dizilere gerçek hakkı olan puanları verir.

Karadayıda kararsız kaldım. 7 mi 8 mi?
1e1kya 10 puan verdim.
Öbgz-Vadi-İntikam 7 puan verdim. Öbgz bu sezon hiç olmasaydı 8.5tan 9 verirdim.
20 Dk-Yd-Kg 6 puan verdim.
Kşye 8 puan verdim.
Pis 7liye 1 verecektim, ama 2 verdim.

Hayırlı olsun, iyi bir uygulama. Ben izlediğim dizilere oy kullandım.

Hayırlı olsun, bazı dizilere oy verdim, bazıları sonraya kaldı.

Genelde 5-6-7 puan oylar kullandım.

İzlemediğim dizilere de oy kullandım. Yapılan yorumlara göre oy kullandım.