FF Devrimi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,449
Puanı
711
Burada anlatmak istediğim şeyler istesenizde istemeseniz de gerçekler . . . Eksiklerim olursa söyleyin ekleyeyim.

İlk olarak ceza konularına gelelim. Forumda belli bir ceza sistemini olmadığını herkes farketmiştir herhalde. Önerim tabi eğer tüm FF katılırsa cezalarda sadece ağır hakaret düzeyindeki mesajlar cezalandırılmalı ve bunun ceza olarak değeri de 3 gün ban yemesi olmalı. Bunun için tüm üyelere, yöneticiler hariç sadece üyelere anket yapılarak sorulabilir.

Bunun yanı sıra bir de Forum hakkında a diyen ceza alıyor. Tabi bununla birlikte yönetimi saygısızca eleştiriyorsa cezası kesilmeli. Forum için birisi herhangi bir öneri veya şikayette bulunacağı zaman nereye başvuracağını bilmiyor. Birisi böyle bir konu açınca da hemen kapanıyor.

Ayrıca kopyala yapıştır olayını kaldırdınız tamam alıştı herkes ama bu seferde konunun içeriği konuyu açana göre şekilleniyor . Kopyala yapıştır olayına son verirken dediniz ki google reklam vermiyor. Tamam bunada tamam dedik ve devam ettik ama gördüğünüz üzere forumda hala tek bir reklam bile göremedik. Reklam olayı inşallah bir anca çözülür.

Bu şekilde içerikler devam ettiği sürece forumdan sevdiğimiz kişiler ayrılıyor.Kendimi geçtim ki benim için sadece hevesti, bitti ; diğer kişiler için forumdan ayrıldıkları zaman emekleri boşa gitmiş oluyor.

Bunun dışında unuttuklarım olabilir. Ben zaten forumda kendim için herşeyi yapmışım. Artık foruma yararımız olsun diyorum.

Son düzenleme:
Bu konuda kapatılır aga büyük ihtimalle dediklerin doğru olsa bile.

Ceza olayı olmalı. Bazıları çok saygısız. :)
Yönetimi saygı çerçevesinde eleştirenlere ceza gelmez. :)
Kopyala-yapıştır konuların olmaması ilk başta bana da saçma gelmişti. Ama artık rayına oturdu bence. :)

Cezalar genellikle yerinde oluyor. Ama bazen gerçekten bazı mesajlara fazla ceza veriliyor.

Şikayet edilmediğği müddetçe gözümüzde haksızlık gibi görünebilir bu olay.

Örnek ben bu mesajı yazdım. 2 saat sonra ceza geldi.

Ama dün başka bir arkadaş bundan daha kışkırtıcı mesaj yazdı ama ceza gelmedi.

Sebep: Onun şikayet edip, benim etmemem.

Gerekli açıklamalar yapıp konuyu kapatıyorum. :)

"İlk olarak ceza konularına gelelim. Forumda belli bir ceza sistemini olmadığını herkes farketmiştir herhalde. Önerim tabi eğer tüm FF katılırsa cezalarda sadece ağır hakaret düzeyindeki mesajlar cezalandırılmalı ve bunun ceza olarak değeri de 3 gün ban yemesi olmalı. Bunun için tüm üyelere, yöneticiler hariç sadece üyelere anket yapılarak sorulabilir."

Açıklama: Bu demek istediğin ceza sisteminin kalkması anlamına geliyor. Ceza sistemi kalkarsa tartışmalar maksimuma çıkar.

"Bunun yanı sıra bir de Forum hakkında a diyen ceza alıyor. Tabi bununla birlikte yönetimi saygısızca eleştiriyorsa cezası kesilmeli. Forum için birisi herhangi bir öneri veya şikayette bulunacağı zaman nereye başvuracağını bilmiyor. Birisi böyle bir konu açınca da hemen kapanıyor."

Açıklama: Forumla ilgili açıklamaları (yönetimle ilgili şeyleri, şikayet, öneri v.b) OzaN'a veya herhangi bir yöneticiye özel mesaj yoluyla bildirebilirsin. Forum içerisinde bu tür şeyler yazmak yasak.

"Ayrıca kopyala yapıştır olayını kaldırdınız tamam alıştı herkes ama bu seferde konunun içeriği konuyu açana göre şekilleniyor . Kopyala yapıştır olayına son verirken dediniz ki google reklam vermiyor. Tamam bunada tamam dedik ve devam ettik ama gördüğünüz üzere forumda hala tek bir reklam bile göremedik. Reklam olayı inşallah bir anca çözülür."

Açıklama: Reklam olayı henüz çözüme kavuşmadı, çok yakında çözüme kavuşacak inşallah.

Siz zaten yönetime yardımcı olursanız, cezalık işler yapmazsanız, iyi geçinirseniz foruma en büyük katkı yapmış olacaksınız. :)

1-) Ceza sisteminin oturmamasından bende şikayetçiyim bi şeyler yapmaya çalışıyoruz ama zaman gerektiren bi şey bu hemen karar verilse çok daha yanlış sonuçlara yol açabilir.

2-) Zamanında bilirsin yönetime karşı özellikle kvp1905 zamanında aşırı bi yüklenme oldu ve her şikayete karşı çıkma başladı bu yüzden bu kural getirildi zaten artık fazla olmuyor ufak eleştirilere bi şey demiyoruz zaten.

3-) Reklam olayı forumun gelir kaynağıydı onun içinde Ozan elinden geleni yapıyor ama tüm itirazlara rağmen adamlar reddediyor bizi o yüzden yeni yollar arıyoruz.

- - - Ekleme - - -

Cezalar genellikle yerinde oluyor. Ama bazen gerçekten bazı mesajlara fazla ceza veriliyor.

Şikayet edilmediğği müddetçe gözümüzde haksızlık gibi görünebilir bu olay.

Örnek ben bu mesajı yazdım. 2 saat sonra ceza geldi.

Ama dün başka bir arkadaş bundan daha kışkırtıcı mesaj yazdı ama ceza gelmedi.

Sebep: Onun şikayet edip, benim etmemem.

Çünkü bizde insanız tüm mesajları okuyamıyoruz, tüm mesajları okusak zaten sizin şikayet etmenize bile kalmazdı. :) Şikayet sistemi bu yüzden istediğiniz mesajı şikayet edin biz değerlendirelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...