FF 2014 Yeni Tema Testleri Başladı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumun görsel temasının yenilenmesi ve 7. yaşıyla birlikte biraz daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmaları başlattım.

Şu an forumun en altındaki tema kısmından FF 2014'ü seçerek yeni temamızı ilk test edenlerden olabilirsiniz.

Önemli not: Şu an tema test aşamasındadır ve bunun anlamı pek çok yeri değişecektir. Pek çok eksiği, hatalı kısmı var elbette onlar düzelecektir. Sadece temanın genel konsepti üzerinde değerlendirmeniz gerekli. (Kullanılan renkler, üst ve alt kısım tasarımı vs)

Görüşlerinizi bekliyorum, beğenilmemesi halinde temanın geliştirilmesi durdurulacaktır. :)

Güzel olmuş ama bunun geniş hali olsa daha iyi olacak gibi + logonunda bi elden geçmesi gerekiyor sanki bu temada biraz sırıtmış. :)

Biraz daha geniş olabilir ve logo da artık değişmeli bence. :)

Mesajlar arasındaki çizgiler daha ince olabilir. Birde Forumun sağındaki ve solundaki renkler gri olabilir mi ? (Hani şu en üstte griden beyaza giderken ki gri tonlu olan gibi)

Yenilik iyidir. Fena degil gibi. Aliskanlik meselesi. Mobilden inceleme bu kadar bilgisayara gecince incelerim tekrar.

Gayet hoş olmuş kalmalı bence :)

Anasayfa yazan yere logo geliyor, düzelir sanırım.
Sanırım 1024x768 çözünürlükte kullanıyorsun eğer bahsettiğin problem o ise çözüldü. :)

Güzel olmuş ama bunun geniş hali olsa daha iyi olacak gibi + logonunda bi elden geçmesi gerekiyor sanki bu temada biraz sırıtmış. :)

Fena görünmüyor. Biraz daha geniş olabilir ama bence. :)
Biraz daha geniş olabilir ve logo da artık değişmeli bence. :)

Genişlik kısmı çözünürlüğe göre değişiyor. Bazı çözünürlüklerde tam ekran bile olabiliyor. :) Eğer değerlerle oynarsam bu özellik kaybolur. Ama illa geniş geniş kullanmaktan vazgeçemiyoruz derseniz alternatif bir sürüm hazırlarım tam ekran olacak şekilde. :)

Mesajlar arasındaki çizgiler daha ince olabilir. Birde Forumun sağındaki ve solundaki renkler gri olabilir mi ? (Hani şu en üstte griden beyaza giderken ki gri tonlu olan gibi)
Zaten çok ince değil mi o çizgiler? :)

Evet çok fazla beyaz olması benim de hoşuma gitmedi. Bir çaresini bulmaya çalışacağım. :)

Logoyla ilgili cevap yazmayı unutmuşum biraz önce. Madem talep bu yönde büyük ihtimal değişir o da. Hatta yarışma yapabiliriz. :)

Logo mobilde de hoş durmamış fazlalığı alta geliyor. Mobil sürüm istediğim gibi olmuş gelen kutusu ve bildirimler ayrılınca daha pratik olmuş.

Ayrıca en üstteki menüler var ya Anasayfa Forumlar Üyeler falan yazan. Onun bulunduğu şeriti renkli yapmak mümkün mü ? Mesela açık bir mavi hoş durur gibi yazı rengide zaten turuncu oluyor güzel olur kanımca :) @OzaN

Daha güzel görünüyor aslında ama çok dar.:(Birde şu griyi nasıl değiştireceğim.(b)

@OzaN tablolar yarım görünüyor darlıktan dolayı.:T:Reytinglere bakamadım.:T

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd