FF 2013 Yeni Tema Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar 2010 yılından beri klasik haline gelen FF 2010 Mavi temasını kullanıyorduk. Fakat artık kabuk değiştirip yenilenme zamanı geldi ve bu doğrultuda yeni tema hazırlanmaya başladı. Hem sadelik hem göze hoş gelmesi amaçlandı.

Yeni tema bir süre daha test aşamasında kalacak ve sizlerin görüşleriyle yenilenmeye devam edecek. Bu sürede eski tema ana tema olarak kalacak. Yeni temanın hazırlanması tamamlandıktan sonra da eski tema vazgeçemeyenler için alternatif olarak kalmaya devam edecek.

Sizlerden beklentimiz yeni temayı deneyerek iyi ve kötü bulduğunuz yönlerini bize bildirmeniz.

YENİ TEMAYA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Ben mobilde denedim güzel gözüküyordu bilgisayara geçince göremedim yoktu

- - - Ekleme - - -

Şimdi girdim süper olmuş gerçekten birde beğen butonunu koyun hiç çıkmam :D

Ben mobilde denedim güzel gözüküyordu bilgisayara geçince göremedim yoktu

- - - Ekleme - - -

Şimdi girdim süper olmuş gerçekten birde beğen butonunu koyun hiç çıkmam :D

Beğendiğinize sevindim.

Beğeni butonunun temayla ilgisi yok yavaşlama sorununa karşın mecburen kapatıyoruz sık sık. :suspicion:

Dun geceden beridir kullanıyorum:X Ama neden hemen acıklandı ki bende 2013'e girerken duyurursunuz diye düşünmüştüm.

@bugra bu yuzden değiştim yazı rengini :X

Dün gece monil için olanınıda denedim ama olmadi bişey.

- - - Ekleme - - -

Birde kimse görmez diyordun, bak Forumdash görmüş bile. :D
Konu actiydim bile ama silindi:X Siz duyurucakmişssinz diye.Ama bu kadar erken olcağini düşünmedim.Aralık olur diye dusunuyordum

Dun geceden beridir kullanıyorum:X Ama neden hemen acıklandı ki bende 2013'e girerken duyurursunuz diye düşünmüştüm.

@bugra bu yuzden değiştim yazı rengini :X

Görüşleri almamız lazım adı 2013 ama kendisi 2013'te çıkacak diye bir şey yok muhtemelen bu ay sonuna kadar ana temamız olacak inşallah. :)

Görüşleri almamız lazım adı 2013 ama kendisi 2013'te çıkacak diye bir şey yok muhtemelen bu ay sonuna kadar ana temamız olacak inşallah. :)
Dün geceden beridir kullanıyorum bi olumsuz eksik tarafını görmedim.Beğen butonu zaten önceden de bi görünüp bi kayboluyordu.